NEWS

Circ d’excepció al Grec

Shows
2018

Circ d’excepció és un recull de formes curtes de circ contemporani en procés de creació comissariat per La Central del Circ i presentat en el marc del Grec Festival de Barcelona el proper 6 de juliol 2018 a les 19h a la Plaça Margarida Xirgu de Barcelona. Presentaran els seus treballs les artistes La Belle Journée, Dulce Duca, Las Sistars i Aurora Caja.

Serà una petita oportunitat per presentar noves maneres de viure i fer circ, maneres que ens mostren i demostren que no estem condemnats o condemnades a repetir sempre el mateix guió i que, també des de la posició de mirar circ, i en el nostre rol d’espectadores, està a les nostres mans canviar, ser millors i transformar el que ens envolta.

L’objectiu és fer més visible la creació contemporània de circ i permetre al públic de conèixer els i les artistes emergents que entrenen i creen actualment a Catalunya. Aquestes presentacions seran seguides d’un espai d’intercanvi amb el públic, on cadascú podrà compartir el seu punt de vista i sentir, i fer preguntes a l’equip artístic.

 

NEWS