NEWS

La Central del Circ obre una nova edició de la convocatòria ‘Creació Circense en Clau Iberoamericana’

International projects
2023

La Central del Circ – Fàbrica de Creació de Circ de Barcelona és un espai per a la creació d’espectacles de circ que posa a disposició de les i els artistes recursos per a l’entrenament, l’assaig, la creació, la investigació i la formació continuada. Gràcies al suport del Fondo de Ayuda para las Artes Iberoamericanas Iberescena, obre la present convocatòria amb l’objectiu de reforçar els intercanvis existents amb Amèrica Llatina i de proporcionar recursos i suport a projectes singulars de creació d’una peça de circ contemporani. 

Aquesta convocatòria es dirigeix a companyies professionals de circ, immerses en un procés de creació basat en la investigació artística i d’autoria pròpia, residents dels següents països: Argentina, Bolívia, Brasil, Colombia, Xile, Costa Rica, Cuba, Equador, El Salvador, Guatemala, Mèxic, Panamà, Paraguai, Perú i Uruguai.

Aquest any farem a més especial èmfasi a artistes creadores dones i no binàries, així com a col·lectius que tenen una mirada crítica i/o aborden aquestes temàtiques amb el seu treball artístic.

La Central del Circ proposa facilitar als projectes seleccionats un espai de creació, assessorament i sessions d’intercanvi de coneixement, buscant amb cada projecte l’enriquiment i l’avenç en el seu procés de creació. Se seleccionaran dues propostes entre totes les que responguin a la convocatòria.

Data límit d’admissió de projectes: 10 d’abril de 2023, 23:59 (CEST)

 

NEWS