Agenda

Fins a

31

Juliol

Horari i contacte

Artista
Convocatòria nou taller Espai d’Acompanyament

Convocatòria oberta pel nou taller de l’Espai d’Acompanyament: ‘Tenir (-nos) cura. Cuidar la comunicació i cuidar-nos’, a càrrec de Mila Rodríguez i Anna Pascual.

El taller tindrà lloc el pròxim 28 de setembre i està dirigit a artistes i creadors/es emergents o que estiguin treballant en les seves primeres creacions.

Artista
Convocatòria nou taller Espai d’Acompanyament

31

Maig

Horari i contacte

Horari i contacte

De 10.30h a 12h, a La Central del Circ

apcc@apcc.cat

Artista
Entrenament col·lectiu amb Sergi Romaní (MOVEMENT LAB BCN)

Sergi Romaní és fisioterapeuta, acondicionador físic i investigador a Functional Anatomy Group, treballa a Movement Lab BCN, i té àmplia experiència com a entrenador.

En les seves sessions hi haurà un apartat d’escalfament en què es treballarà la mobilitat, tant global com més analítica; sempre dependrà de les necessitats. Hi haurà també una estona dedicada a l’activació i un component més neural, i per últim s’integrarà a través de certs exercicis tot el treballat anteriorment sobre la mobilitat i l’activació.

Un cop finalitzat l’escalfament,  es duran a terme dos o tres blocs de força. Cada bloc constarà de tres exercicis explicats prèviament i en què es treballarà de forma autònoma amb la supervisió de Sergi Romani, que ajudarà a tothom a qui ho necessiti per intentar individualitzar al màxim l’entrenament.

Finalment hi haurà un apartat final d’uns 10 minuts, més metabòlic, on es treballarà un component més aeròbic.

Preu

3€ per sessió (persones sòcies de l’APCC o bé usuàries amb quota anual de La Central del Circ).

5€ per sessió (altres).

Artista
Entrenament col·lectiu amb Sergi Romaní (MOVEMENT LAB BCN)