NOTÍCIES

Convocatòria oberta per a la nova formació de l’Espai d’Acompanyament

Convocatòries
Formació i acompanyament
2022

El pròxim 28 de setembre tindrà lloc una nova activitat oberta del nostre Espai d’Acompanyament, dirigida a artistes i creadors/res emergents o que estiguin treballant en les seves primeres creacions.

Després d’una primera sessió al març, en la qual ens vam centrar en com posar paraules al projecte artístic, amb aquesta segona formació de l’Espai d’Acompanyament de La Central del Circ proposem posar l’atenció en dues direccions complementàries: tenir cura del que mostrem cap a fora (la comunicació) i tenir cura de nosaltres mateixes per poder fer front a les transformacions i a l’inesperat  (el cos). El taller anirà a càrrec de Mila Rodríguez i Anna Pascual.

Podeu consultar la informació completa de l’activitat en aquest document.

Per participar en el taller, cal inscriure’s a través del següent formulari. Les inscripcions seran per ordre d’arribada i el nombre de places està limitat a 20 persones! Les dues parts són complementàries i la inscripció implica l’assistència a totes dues activitats (matí i tarda). 

Data límit per inscriure’s: 31 de juliol de 2022

Per a més informació, podeu contactar amb l’Espai d’Acompanyament a espai@lacentraldelcirc.cat o amb la Nini Gorzerino a La Central del Circ: creacio@lacentraldelcirc.cat .

NOTÍCIES