NOTÍCIES

Resolució de la convocatòria de residències Trànsits de la Creació 2021

Residències
2020

El dia 14 de desembre el Consell Artístic de La Central del circ va seleccionar les propostes que formaran part del programa Trànsits de la Creació per aquest 2021.  Aquest any s’han presentat 166 projectes, gairebé un 50% més dels que es varen presentar l’any 2020 dels quals se n’han seleccionat 16.  Les propostes seleccionades han estat les següents:

 

RECERCA 2021

Essencial

– Alice Rende

– Iaia Romanini (4 setmanes)

– Toni Gutiérrez (4 setmanes)

Dinàmica

– troposfera.xyz

 

CREACIÓ 2021

Estructural

– Juan Fresina Scotto – 2do Movimiento

– Clara Cortés i Moritz Grenz – HEDONIA

En Estudi / En Fabricació

– Pilolet  – Proxima Centauri

– Colectiva Fin d’Race – Niebieski

– Random – Entrevista con la Máquina del Tiempo

– Companyia Kevlar – ELLES

– Cia Doisacordes – Cá Entre Nós

– Laskaskas – Let it happen

– Brunette Bros – Mama Calypso

– Stoptoy o Los Putos Maquinas – Petróleo

 

T.E.S.T.! 

– Lucha Emilia Compagnie Grand Vacarme – Proyecto PAPY 

– Cia DébilEmmental – Ternura y Chocolate 

 

Aquesta selecció l’ha dut a terme el Consell Artístic, acompanyats/des per l’actual direcció artística de La Central, Helena i Antxon Ordóñez Bergareche.

Enguany el Consell Artístic ha incorporat noves persones, proposades pel mateix consell, en funció de diferents perfils i trajectòries (emergents, llarga trajectòria, coneixement del sector a escala internacional, arrelament amb el territori, vinculació amb altres sectors de les arts, etc.) Les actuals membres del consell són doncs les següents: Sílvia Capell, Sergio González, Bet Garell i Marcel Escolano, Lorena Madurga, Semolina Tomic, Bastian Von Marttens, Gregorio Torchia, Clara Prieto, Fabrizzio Gianinni i Armando Rabaneda, Giulia Poltronieri i Elena Zanzu.

Desitgem que tots els projectes presentats, comptin o no amb el suport i beques de La Central, tirin endavant. I que aquests propers mesos d’incertesa que ens esperen, no posin fre a la creativitat pròpia del nostre sector.

Equip de La Central del Circ

NOTÍCIES