NOTÍCIES

La Central del Circ participa al Festival UP, amb altres entitats de Catalunya, per fer xarxa amb el mercat belga i internacional

Projectes internacionals
2024

La Central del Circ va ser una de les quinze entitats que va formar part de la delegació catalana a l’Up Festival (Brussel·les), un dels esdeveniments més importants del sector del circ contemporani d’arreu del món. La delegació es va organitzar per Catalan Arts i Trapezi amb l’objectiu de fer xarxa amb el mercat belga i internacional.

Les activitats del focus català a l’UP Festival es van concentrar el dia 27 de març amb la programació de tres showcases de les companyies catalanes Cia. Du’K’tO, Impulsos i Manel Rosés, que van mostrar un fragment dels seus espectacles, i una taula rodona moderada per Trapezi, i amb la col·laboració de les entitats catalanes, per presentar l’ecosistema del circ català als professionals internacionals assistents.

El festival, a més, va programar espectacles de tres companyies catalanes, Palimsesta, Rauxa i Akira Yoshida & Lali Ayguadé, i va presentar dues companyies més en els pitchings matinals: la Companyia de circ “eia” i Escarlata.

La participació de La Central del Circ en aquest esdeveniment és un pas més cap a la internacionalització de l’espai, i va fer possible conèixer centres de referència en el món del circ com la Comunitat Valona de Brussel·les, que disposa de 6.700 metres quadrats de superfície dedicats a aquesta disciplina, així com visitar diferents equipaments a la ciutat de Gant.

 

NOTÍCIES