NOTÍCIES

De gener a maig de 2024 tornen els entrenaments amb Manuvision

Entrenament
2024

L’APCC i La Central del Circ engeguen una segona edició del cicle d’entrenaments col·lectius per a professionals de circ, a càrrec d’Steffen Lundsgaard, de Manuvision. Aquests entrenaments tenen com a objectiu facilitar el manteniment del cos dels i les professionals del circ i crear al mateix temps un espai de trobada i d’intercanvi.

Els entrenaments tindran lloc cada dimarts, de 10.30h a 12h, de gener a maig de 2024, a la sala d’entrenament de La Central del Circ.

El cost de cada sessió per a persones sòcies de l’APCC i usuàries amb quota anual de La Central serà de 5€, i de 7€ per a d’altres professionals.

Les persones interessades poden reservar el nombre de sessions que vulguin, i les places estan limitades a 20 persones per entrenament. Podeu inscriure’s aquí.

Com són els seus entrenaments
Des de fa anys Steffen Lundsgaard (sistema Manuvision) organitza entrenaments inspirats en les formes tradicionals del moviment, “adaptat als humans moderns”. L’entrenament Manuvision relaxa les articulacions i els músculs, estimula la circulació, proporciona una major consciència del cos, fomenta l’equilibri i enforteix el rendiment del cos. Es treballarà amb exercicis dinàmics, estiraments i postures que relaxen tot el cos. La respiració s’enfoca i coordina amb els patrons de moviment del cos. Les correlacions entre cos i ment es fan conscients. També és útil per a la prevenció de lesions.

Breu currículum
Steffen Lundsgaard és danès i ha treballat en el món de l’espectacle des dels 18 anys. S’ha format en el camp del teatre, la dansa i el circ, i disposa d’un ampli coneixement del cos i de la seva importància com a canal d’expressió, tant física com emocional. Es va formar com a terapeuta Manuvision a Dinamarca, i des del 2007 treballa com a terapeuta i entrenador i és el fundador de la primera seu de Manuvision a Barcelona.

NOTÍCIES