NOTÍCIES

Convocatòria oberta pel nou Laboratori d’Experimentació Col·lectiva amb Vivian Friedrich

Formació i acompanyament
2023

S’obre una convocatòria per seleccionar els/les artistes que participaran en el nou Laboratori d’Experimentació Col·lectiva (L.E.C.) amb Vivian Friedrich.

El laboratori tindrà lloc a La Central del Circ del 13 al 17 de novembre en els següents horaris:

  • Dilluns i dimecres: de 10h a 14:30h.
  • Dimarts i dijous: de 16h a 20h.
  • Divendres: Es decidirà amb el grup si es vol compartir alguna part del procés de la setmana o intercanviar impressions.

Els L.E.C (Laboratoris d’Experimentació Col·lectiva) són laboratoris organitzats pels susuaris i per les usuàries de La Central del Circ que volen investigar en col·lectiu un tema específic o una tècnica. L’objectiu d’aquestes formacions és estimular la investigació i experimentació entre artistes, al voltant d’una temàtica, sense cap objectiu de producció.

En aquesta ocasió, l’artista Vivian Friedrich proposa el CircusGlass Lab, una invitació a la fase d’investigació en el marc del seu nou projecte Sklenka Melta. Hores de joc i experimentació entre objectes de vidre (la majoria creades per l’artista), i el cos.

Es treballarà sobretot amb tubs, boles i objectes abstractes de vidre, i es posarà especial interès a provar manipulacions i equilibris entre aquests objectes i el cos circense. En alguns moments es donaran pautes concretes i en altres es jugarà de manera més lliure.

Les persones participants es mencionaran com a col·laboradoris (s’opta per utilitzar el terme -i per incloure a totes les persones de qualsevol gènere) d’investigació de la creació Sklenka Melta, que es durà a terme el 2024 en coproducció amb el Mercat de les Flors.

Aquí podeu consultar les bases completes de la convocatòri i el formulari per enviar la candidatura. La data límit és el 19 d’octubre de 2023.

NOTÍCIES