NOTÍCIES

Taller d’Artista amb Semolina Tomic: ‘Cos, acció i públic’

Formació i acompanyament
2022

Obrim una convocatòria per a un nou Taller d’Artista. En aquesta ocasió, Semolina Tomic, creadora, artista multidisciplinària i fundadora de l’Antic Teatre,  proposa acompanyar l’artista en la pràctica de la performance juntament amb el fisioterapeuta Federico Ricciotti.

La pràctica ens ajudarà a descobrir la manera de començar a construir el procés creatiu d’una Solo Performance, centrada al voltant del treball de l’energia corporal, i la relació cos-pensament-paraula. A través del procés creatiu, s’impulsarà el desenvolupament individual, tant corporal, com mental i emocional. Finalment, l’últim dia del taller es realitzarà una presentació de les diferents creacions de cada participant per fomentar les habilitats d’actuació davant d’un públic.

En general, l’objectiu principal consistirà a treballar la línia de relació cos-paraula; què dius amb el cos? què dius amb la part del cos que treballa a emetre la veu? què fa que percebem el cos com a un tot (el sentit o discurs general o el tractament plàstic conjunt)?, quins altres sons emet el teu cos al marge de la veu? com es construeix el discurs? quins factors afecten d’altres?…

Aquest taller es realitzarà sense aparells de circ, de dilluns 17 a divendres 21 d’octubre de 2022, de 10h a 15h. Es preveu una petita mostra oberta al públic el divendres 21 d’octubre a les 18h.

Data límit d’admissió de candidatures: 10 de juliol de 2022, 23:59h.

Els Tallers d’Artista de La Central del Circ tenen com a objectiu general possibilitar experiències compartides on s’experimentin altres dinàmiques i formats del coneixement artístic. Des de La Central del Circ obrim per a cada Taller d’Artista una convocatòria per seleccionar els/les professionals que participaran en aquests tallers gratuïts i col·lectius.

NOTÍCIES