NOTÍCIES

Reobertura de La Central del Circ: 2 de juny

La Central
2020

Estem molt contentes d’anunciar-vos que dimarts que ve, 2 de juny, La Central del Circ tornarà a obrir les seves portes. Ho farem en l’horari habitual, de 10h a 20h, però amb uns condicionants que hem de complir per motius sanitaris i de seguretat. Tindrem diverses restriccions i es modificarà la manera en la qual habitem l’espai de la Central, almenys durant un temps. De totes maneres, hem treballat perquè aquesta nova situació sigui el més còmoda possible per a totes.

Les novetats contemplen, de manera general, la reserva obligatòria dels espais d’entrenament (serà totalment imprescindible reservar l’espai a través de l’aplicatiu web) i la delimitació del temps d’entrenament en dos torns principals al matí i tarda. A més, en un primer moment, només podran venir a entrenar les persones amb quota anual. Us convidem a llegir, a continuació, la normativa completa per a poder accedir a l’entrenament durant aquest període excepcional.

Aquesta és una situació extraordinària i per poder mantenir oberta La Central és de vital importància seguir totes aquestes indicacions i protocols. Apel·lem a la vostra complicitat i responsabilitat per al bon funcionament de la Sala d’Entrenament i les Sales de Creació.

NOTÍCIES