NOTÍCIES

Presentem els processos de creació d’aquesta edició de Creadors EN RESiDÈNCiA

Educació i circ
2021

Carla Farreny i Marta Vilardell amb els i les alumnes de l’Institut Joan Fuster presentaran el 20 de maig i troposfera.xyz amb els alumnes de l’IES Josep Comas i Solà ho farà el 5 de juny

Les obres i els processos de creació de la dotzena edició d’EN RESiDÈNCiA (setembre 2020- juny 2021) ja són a punt per a la seva presentació pública. Del 5 de maig al 16 de juny, es realitzaran les presentacions en viu de 24 propostes de recerca i experimentació en tots els llenguatges de la creació artística contemporània. Presentades en viu pels seus autors i protagonistes i, una vegada més, adaptades a les restriccions derivades de la Covid-19.

Així, a La Central del Circ acompanyem les presentacions finals dels treballs en residència de Carla Farreny i Marta Vilardell i de la companyia troposfera.xyz Carla Farreny i Marta Vilardell han estat tot el curs treballant amb els i les alumnes de 2n d’ESO de l’Institut Joan Fuster i ara donen forma al seu procés de creació amb un dispositiu entre l’espectacle i la instal·lació artística amb el títol “Traç-Pas”. El dia 20 de maig a les 12h a La Central del Circ, el públic podrà traspassar l’espai escènic per habitar les diverses “estacions”. L’accés serà gratuït amb reserva prèvia en aquest enllaç. Si voleu conèixer una mica més de com ha anat el seu procés, podeu consultar el blog del projecte!

D’altra banda, el 5 de juny alumnes de 3r i 4t d’ESO de l’IES Josep Comas i Solà faran una ruta en bicicleta per Barcelona per tancar el seu procés de creació amb troposfera.xyz. Amb el títol de “Mosaic”, el públic els podrà veure a diferents punts de trobada de l’espai urbà, on faran improvisacions de malabars acompanyats de convidats/des. La ruta començarà a les 12h a Arc de Triomf i tindrà parades al Mercat del Born (12:45h) i al Parc de Barceloneta (13:30h). “Mosaic” també té actiu el seu blog, que podeu llegir aquí, i a més troposfera.xyz dedica una part de la seva web al projecte, compartint materials i reflexions de tot el procés de creació a l’IES Josep Comas i Solà.

NOTÍCIES