NOTÍCIES

Obrim inscripcions per la primera activitat oberta de la 2a edició de l’Espai d’Acompanyament

Formació i acompanyament
2023

L’Espai d’acompanyament de La Central del Circ vol ser un espai/lloc/temps dedicat als i les artistes perquè puguin desenvolupar-se cap al seu futur a través de diferents opcions d’acompanyament. És fonamental tenir en compte que al centre de l’activitat de l’Espai d’acompanyament hi és l’ARTISTA i el seu creixement personal i professional. El dispositiu té en compte les diverses facetes de les i dels artistes de circ: l’artista, el/la gestor/a i la persona.

Aquest any 2023, us proposem un extens programa d’activitat obertes dirigides a artistes i creadors/res emergents o que estiguin treballant en les seves primeres creacions.

En relació al contingut, tractarem des de temàtiques molt pràctiques (catxet, recursos, dossier) fins a qüestions de fons relacionades amb l’àmbit artístic (escriptura, recerca, creació) i qüestions que travessen tota la societat i, per tant, també el circ (ecologia, feminisme i diversitat).

Pel que fa al format, alternarem entre tres trobades obertes d’un dia i sis taules de diàleg i d’intercanvi d’un parell d’hores. I, finalment, dedicarem quatre dies a la pràctica artística compartida, en format de laboratori artístic.

Podeu consultar el programa de totes les activitats obertes aquí.

 

Inscripcions obertes per la Taula#1

El pròxim dimecres 1 de febrer, de 12h a 14h, tindrà lloc la Taula#1, un espai de diàleg dinamitzat per Toni Gutiérrez (La Fem Fatal): ‘Fer altres tipus de números: posar-li xifres a l’espectacle’.

Es tracta d’una activitat pensada per a  artistes emergents de circ contemporani.

Si esteu interessats/des a participar, podeu inscriure-us a través d’aquest formulari.  Les inscripcions es faran per ordre d’arribada (12 persones màxim).

NOTÍCIES