NOTÍCIES

Mostra oberta T.E.S.T.!, amb Aurora Caja

Mostres
2023

El 3 de març tindrà lloc una nova mostra T.E.S.T.! a La Central del Circ. T.E.S.T.! (Trànsit Escènic de Sensació Tècnica) és una modalitat dins el nostre programa de residències, Trànsits, que posa a disposició del col·lectiu o artista seleccionat/da els recursos disponibles per donar a la seva peça una primera oportunitat d’escenificació. En aquesta ocasió, podrem veure la mostra ‘No verbal’, de l’artista Aurora Caja. 

‘No verbal’ és un relat físic que ens parla de l’ésser humà des de la seva honestedat més animal. Un lluita per trobar la pròpia veu en un món ple de soroll. Una rebel·lió.

En un univers plàstic, el cos esbossa la narració. El seu llenguatge està fet d’equilibris, de moviment acrobàtic, de contorsió i de dibuix.

Aurora Caja és artista de circ i actual resident a La Central del Circ, formada a la Flic Scuola di Circo de Torí (Itàlia) i especialitzada en la disciplina de les verticals. També estudia arts plàstiques a l’Escola Massana de Barcelona i Belles Arts a la Universitat de Barcelona.

El 2018 comença a treballar en el seu primer espectacle, No verbal. El 2021 participa en la formació “FOCON” d’Ésacto’Lido (École Supérieure des Arts du Cirque Toulouse-Occitanie, FR), i durant el 2022 presenta No verbal en forma de recorregut al Museu Picasso de Barcelona, en el marc de Creació i Museus i dins de la programació del Festival Grec de Barcelona, amb la col·laboració de La Central del Circ.

Fitxa artística

Creació i interpretació: Aurora Caja.
Mirada externa: Chiara Marchese, Alejandro Dutra.
Col·laboració com a mirada externa: Núria Curcoll, Stefan Kinsman i Roma Monasterio.
Creació de llums i tècnica: Wanja Kahlert.
Vestuari: Eulàlia Roca i Aurora Caja.
Escenografia: Miquel Giol i Aurora Caja.
Administració: Les Thérèses.
Distribució: Iñaki Díez i Aurora Caja.
Suport a la creació: Ésacto’Lido – École supérieure des arts du cirque Toulouse-Occitanie (FR), La Central del Circ Fàbrica de Creació (CAT), Museu Picasso de Barcelona (CAT), Café de las Artes Teatro (Santander, ESP).
Llocs de residència: Ésacto’Lido – École supérieure des arts du cirque Toulouse-Occitanie (FR), La Central del Circ Fàbrica de Creació (CAT), La Verrerie d’Alés Pôle National de Cirque Occitanie (FR), Museu Picasso de Barcelona (CAT), Café de las Artes Teatro (Santander, ESP), UTOPIA 126 (CAT), Masia de Can Verdura (CAT), Centre Cívic Can Clariana (CAT), Centre Cívic Barceloneta (CAT).

Entrades

El preu de les entrades és de 5€ i estaran disponibles a partir del dia 13 de febrer a la plataforma Entrápolis.

Descarrega aquí el programa online

NOTÍCIES