NOTÍCIES

Mostra del laboratori ‘Proyecto Traso – Tránsitos sonoros’, realitzat per EBC-223 amb la Fundació Joia, el 30 de maig, a les 12h

Creació comunitaria
2024

Dijous 30 de maig, a les 12h, a La Central del Circ, tindrà lloc una mostra del laboratori de creació comunitària ‘Proyecto Traso – Tránsitos sonoros, que du a terme el col·lectiu EBC-223 (Expansive Boneless Collective) amb un grup de la Fundació Joia.

El laboratori s’emmarca dins de Territori(s), comunitat(s) i pràctiques artístiques, un projecte de recerca al voltant de la creació artística amb les comunitats i el territori,impulsat per la Xarxa de Fàbriques de Creació de l’Ajuntament de Barcelona.

El col·lectiu presentarà ‘Solo ida‘, una performance experimental, resultat del laboratori realitzat durant els últims mesos a La Central del Circ.

Sinopsi: ‘Solo ida’

Un viatge sense retorn, on sempre s’avança, sense importar on s’arriba.
Obrir les portes de l’experiència, deixar-se veure des de tots els racons. Compartim una immersió en l’univers de creació sonora i corporal, orbrim el caos i la fluuïdesa dels constrasts i la sensibilitat.
Celebrem l'”art brut”, l'”outsider”; sent testimonis de com l’escena es converteix en espai de possibilitats, on la improvisació, l’espontaneïtat i la sinergia entre lxs participants agafen un valor crític innat. 

Inscripcions

L’entrada és gratuïta, però cal fer inscripció prèvia a través d’aquest enllaç.

 

NOTÍCIES