NOTÍCIES

La Central tancarà les seves intal·lacions durant 15 dies, degut al Covid-19

La Central
2020

Seguint les directrius del govern de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona amb relació a les mesures de prevenció del COVID-19, des de La Central del Circ lamentem informar-vos que tancarem les instal·lacions durant 15 dies vinents.

Segons les indicacions dirigides a equipaments municipals que apel·len a la responsabilitat compartida, La Central del Circ romandrà tancada a partir de demà, dissabte 14 de març, fins diumenge 29, ambdós inclosos. Per descomptat, aquesta decisió s’adaptarà a les indicacions que es derivin de les mesures de contenció del virus.

Aquest tancament afectarà també a les activitats previstes en aquests dies esmentats, com és el cas de l’EP (Extended Performance) programat per a la setmana vinent. Per pal·liar els efectes d’aquesta cancel·lació, es retornaran els diners de les entrades ja comprades a través de la plataforma Entradium. Tanmateix, es farà des de la responsabilitat i el compromís ètic i econòmic cap als/les artistes implicades, buscant el menor perjudici per a totes/es ells/es.

L’equip de La Central oferirà uns serveis mínims a l’oficina de dilluns a dijous de 10h a 17h i divendres de 10h a 14h, amb la intenció de què tots/es els/les usuaris i usuàries que necessitin recollir materials emmagatzemats a La Central puguin fer-ho.

Des de La Central prenem aquesta decisió des de la responsabilitat però també des de la solidaritat cap a un sector ja precaritzat en condicions habituals i que es veurà encara més afectat per tot el que es derivarà d’aquestes accions de contenció. El treball artístic que es desenvolupa amb el cos i amb el dels/les altres, amb aparells específics que necessiten llocs concrets on poder-se instal·lar, no es pot aturar ni ajornar.

Per tot això, des de La Central ens mantindrem a l’escolta per reflexionar sobre les conseqüències que aquesta suspensió de la pràctica tindrà per al sector, pensar alternatives i treballar per recolzar mesures que incideixin en la responsabilitat de les institucions i els governs.

Equip de La Central del Circ i Junta APCC

NOTÍCIES