NOTÍCIES

La Central del Circ se suma a la Nit del Circ

Projectes internacionals
2020

Donades les mesures vigents aplicades a les activitats culturals en relació amb la COVID19, ens veiem obligades a suspendre l’activitat. La proposta digital sota el hashtag #NuitdeCirque continuarà endavant, però lamentem molt no poder retrobar-nos amb els veïns i veïnes del barri. La cultura també és treball i volem recuperar-la el més aviat possible.

La #NitdelCirc s’emmarca dins de la Nuit duCirque, una iniciativa europea liderada des de França per Territoires de Cirque, Circostrada i circusnext amb l’objectiu de mostrar durant 72 hores què és el circ actual: un art profundament contemporani, compromès, exigent i popular, multicultural i intergeneracional. Aquest any se celebra la segona edició durant els dies 13, 14 i 15 de novembre, amb mostres d’espectacles de circ arreu de tota Europa. A més, a través de xarxes socials i sota els hashtags #NitdeCirc i #NuitduCirque compartirem continguts i us explicarem en detall quines companyies formen part del nostre programa de Trànsits de la Creació.

Per primera vegada enguany, des de La Central del Circ, i amb col·laboració del Centre Cívic Besòs, ens sumem a la iniciativa amb una proposta de circ contemporani a càrrec de dues companyies residents, Michele&Francisca i Cia Non Sin Tri, qui compartiran amb els veïns i veïnes del barri del Besòs un fragment dels espectacles que estan creant. La mostra serà el 14 de novembre a les 18:30h.

NOTÍCIES