NOTÍCIES

El 10 d’octubre al Museu Frederic Marés, “Tour” de Carla Farreny

Mostres
2020

Aquest mes d’octubre tindrà lloc el programa Creació i Museus a diferents espais de la ciutat. Artistes i creadors/es de disciplines diverses i relacionats/des amb algunes de les fàbriques de creació de la ciutat entren en contacte amb els museus i institucions culturals de Barcelona.

Des de La Central hi participem amb Tour de Carla Farreny. A partir de les col·leccions del Museu Frederic Marès, es cerca un diàleg entre les declinacions dels diversos objectes de col·leccionista i les declinacions del treball del torner (gerra cuita acabada-gerra de fang cru humida-gerra de fang cru seca), conjuntament amb les declinacions possibles a dur a terme amb el cos suspès de la trapezista.

La proposta consta de tres parts:

    • Instal·lació de fotografia disposada durant el dia a la Sala Femenina, dialogant amb l’espai museístic i les seves col·leccions.
    • Instal·lació del dispositiu escènic al Pati del Museu, que es podrà veure durant el dia sense la presència de l’artista.
    • Actuació (passis a les 12h i 18h)

L’accés serà gratuït però caldrà reserva prèvia, disponible al web del Festival Grec.

Carla Farreny és una artista multidisciplinària procedent d’una família d’artesans joiers, fascinada pel treball manual. Formada en trapezi fix i verticals a l’Escola de Circ Rogelio Rivel i a l’Escola de Circ de Bordeaux. A França treballa en els àmbits de les arts escèniques i les arts plàstiques amb Chloé Moglia, la companyia Rhizome, Les Intouchables, Penelope Hauserman, Laurent Goldring i Meris Angioletti. El 2017 produeix el documental Les mains de mon père. El 2018 es gradua com a tornera a l’Escola de les Arts i Tècniques de la Ceràmica de París.

NOTÍCIES