NOTÍCIES

Del 15 de maig al 9 de juny els accessos a La Central quedaran afectats pel Primavera Sound

La Central
2023

A causa del muntatge, celebració i desmuntatge del festival Primavera Sound, que tindrà lloc del 31 de maig al 4 de juny, a partir del 15 de maig hi haurà modificacions en els accessos a La Central del Circ. Les mesures excepcionals d’accés s’allargaran fins a mitjan juliol amb motiu d’altres esdeveniments al Parc del Fòrum.

Durant aquest període, La Central del Circ informarà dels noms de les persones que accediran a l’equipament (artistes en residència; usuaris/es de quota anual, mensual i amb forfets actius d’entrenament; personal d’oficina; terapeutes; i altres persones col·laboradores). En cas de voler venir a entrenar un sol dia o voler activar algun tipus de quota durant aquests dies, us recomanem contactar prèviament amb La Central del Circ.

Informació de contacte a: info@lacentraldelcirc.cat / 93 356 08 90

A continuació us expliquem com accedir-hi:

ACCÉS A PEU

Els dies previs i posteriors al festival, l’entrada i la sortida seran pel Vial de les Carpes.

Durant els dies específics del festival, del 31 de maig al 4 de juny: s’hi podrà accedir també pel Vial de les Carpes però només fins a les 15h. La sortida dels vianants serà pel Port Fòrum o el col·lector.

*Si algun/a usuari/a amb quota anual vol accedir entre les 15H i les 17h ho haurà de fer per un accés especial al costat de les oficines de BSM (des de Port Fòrum) i havent avisat amb antelació. A partir de les 17h no s’hi podrà accedir.

ACCÉS AMB BICICLETA

Els dies previs i posteriors al festival, l’entrada i la sortida seran pel Vial de les Carpes.

Durant els dies específics del festival, del 31 de maig al 4 de juny: no disposarem del pàrquing habitual de bicis davant La Central. BSM habilitarà un aparcament de bicis davant de les seves oficines, al Carrer de la Pau. S’haurà de deixar la bicicleta allà i accedir a peu a La Central del Circ. L’accés estarà permès només fins a les 15h.

ACCÉS AMB COTXE

Del 27 de maig fins al 7 de juny el pàrquing habitual de La Central estarà tancat i s’haurà de deixar el cotxe al pàrquing del Port Fòrum. Per accedir, agafeu el tiquet habitual que us donarà la màquina. Després, serà necessari que demaneu a la recepció de La Central del Circ un tiquet d’abonament que haureu de passar per la màquina a la sortida per tal que no us cobrin.

Durant els dies específics del festival, del 31 de maig al 4 de juny: l’accés estarà permès només fins a les 15h.

*Els i les artistes i companyies que necessitin fer càrregues i descàrregues puntuals podran accedir amb el seu vehicle pel col·lector fins al moll de càrrega de La Central, però hauran d’avisar prèviament.

NOTÍCIES