NOTÍCIES

10a Trobada de mans-mans

Trobades de disciplina
2022

Del 8 a l’11 d’octubre de 2022 tindrà lloc la 10a edició de la Trobada de mans-mans de La Central del Circ. Un espai perquè els i les artistes d’aquesta disciplina tinguin l’oportunitat de viure uns dies intensius on desenvolupar, pensar i practicar en col·lectiu el seu treball.

Enguany és el 10è aniversari d’aquesta trobada i per això es vol celebrar d’una manera especial, amb activitats, dinàmiques, jocs, converses, exhibicions, sopars, banys a la platja… en definitiva, tot allò que pugui sorgir, amb la participació dels i les artistes que en vulguin formar part. En el formulari d’inscripció, es poden incloure idees i propostes per dur a terme durant la trobada.

Informació sobre les inscripcions

El preu de les inscripcions és de 50€ (IVA inclòs) i de 41€ per sòcies de l’APCC. (En el preu de la inscripció està inclós el dinar).

El període d’inscripció romandrà obert fins a esgotament de places (80 persones màxim). Un cop es confirmi la plaça als i les inscrites, caldrà abonar el pagament per finalitzar el procés d’inscripció.

L’organització prioritzarà  l’ordre d’inscripció per determinar els i les participants. Tanmateix, es reserva el dret de fer una selecció en cas que no s’assoleixin criteris com la professionalitat, l’experiència en la disciplina mans-mans i l’equitat entre persones portores o àgils.

Formulari d’inscripció (disponible només en català i anglès).

NOTÍCIES