NOTÍCIES

Setmana Ruptura i Transformació 2018

Activitats d'usuaris/es
2018

Enguany, i per segona vegada, un col·lectiu d’artistes usuàries de La Central organitzen, des del 26 fins el 30 de novembre, diverses activitats gratuïtes per als usuaris i les usuàries.

Durant aquesta setmana La Central s’omplirà d’activitats i propostes tan variades com: un entrenament on compartir la teva tècnica amb algú d’una disciplina diferent, un espai de reflexió i trobada per parlar sobre la setmana i els processos de creació, un laboratori d’experimentació escènica, una batalla entre el circ i el breakdance, etc.

Fes una ullada a tot el programa!

 

Atenció! Totes les activitats són gratuïtes però algunes d’elles requereixen inscripció prèvia (**).

PROGRAMA D’ACTIVITATS

Switching Technics

Dimarts 27 i dijous 29 novembre
17h – 18h
Sala d’entrenament

T’agradaria fer servir 40 minuts del teu temps d’entrenament per aprendre una altra tècnica mentre et trobes amb algú nou? T’agradaria conèixer al teu veí de la sala d’entrenament amb l’excusa d’ensenyar-li una mica de la teva tècnica?

L’objectiu d’aquesta activitat és “socialitzar” i trencar el gel amb persones que, pel motiu que sigui mai ens hi relacionem, utilitzant l’ensenyament/aprenentatge de la tècnica com a mitjà de relació i intercanvi humà.
Dinamitzador activitat: Jhimmy Zuñiga

Cafè Circ

De dilluns 26 (tarda) a divendres 30 de novembre 2018
10h – 20h
Sala polivalent
*Muntatge: dilluns 26 matí

Creem un espai de reflexió i trobada. Un espai que convidi a xerrar sobre la mateixa setmana de la ruptura i transformació, així com també sobre els processos de creació.

Activitats cafè circ

  • Dijous 29 – 17h: Sessió d’intercanvi de referències estètiques + Vermut. Busquem referències. Intercanviem referències estètiques i mirem vídeos de peces d’ arts escèniques. Pots portar DVD´s o enllaços de vídeos. Explica’ns què i perquè t’inspira.
  • Més activitats per confirmar

**DEMANEM als usuaris que portin PLANTES i LÀMPADES de casa per ajudar-nos a crear un espai agradable i confortable, el dilluns 26 de novembre al matí.

 

Laboratori d’experimentació escènica amb CTL**

De dilluns 26 a divendres 30 novembre
16h – 20h
Posada en Escena i altres sorpreses
*Mostra: divendres 30 novembre – 18h
**Formulari d’inscripció AQUÍ

 
El Collettivo Terzo Livello té el plaer de compartir el seu mètode d’experimentació i creació. Es tracta de formar part d’un procés creatiu dins d’un grup. Sense prejudicis posarem sobre la taula experiments escènics (grupals o individuals) que puguin ser desenvolupats o bé guardats a la butxaca per treballar-los quan arribi el moment.

Si estàs interessat/da en sumar-te al laboratori omple el formulari online. Així farem la selecció el millor que podem per tal que el grup es potenciï a si mateix.

Dinamitzadors: Collettivo Terzo Livello

 

Break&Circ**

De dilluns 26 a dijous 29 novembre
10h – 14h
Sala Triangular

Proposem una setmana on artistes de les diferents disciplines es trobin per compartir i aprendre junts. Aquest laboratori s’estructurarà de la següent manera:

  • Dilluns 26 i dimarts 27 / 10h-14h: Laboratori dirigit per Ruben Villanueva Rodriguez (bboy deyn) i Nestor Lopez Serveto (bboy nes) de STILL YOUNG-KIZ.
  • Dimecres 28 i dijous 29 / 10h-14h: Laboratori d’improvisació i moviment dirigit per Pablo Molina

Per apuntar-te envia un mail a setmanart2018@gmail.com explicant breument la teva disciplina. Posa a l’assumpte del mail LAB CIRC&BREAK

Dinamitzadors: Pablo Molina, Ruben Villanueva (bboy deyn) i Nestor López (bboy nes)

Transformation Battle

Divendres 30 novembre
19h – 21h
Sala Posada en Escena

La participació està oberta a tothom!  Proposem una batalla de dansa urbana i circ “all styles” com a espai de joc d’improvisació per tal de tancar la setmana totes plegades.

Música, jurat, premis i molt bona energia!

 

**Atenció: us podeu apuntar a la Transformation Battle, independentment de si heu participat al laboratori o a qualsevol altra activitat. Envieu un mail a setmanart2018@gmail.com posant BATALLA a l’assumpte del mail.

 

Alquilo mi número**

De dilluns 26 a divendres 30 novembre
12h – 14h
Sala Posada en Escena
*Mostra: divendres 30 de novembre 12h-14h  

Què passaria si una altra persona interpretés el meu número?
Posarem el nostre número en mans d’una altra persona per transmetre-li la nostra proposta escènica, de manera que l’altre pugui transcriure-la a la pròpia disciplina. Al mateix moment, aquest/a ens confiarà el seu número per tal que en fem una interpretació pròpia.

Pensat per persones amb ganes de compartir i intercanviar el procés creatiu.
El nombre màxim és de 5 parelles (o 10 participants) depenent de si els números proposats són individuals o en grup. El darrer dia es farà una petita mostra en el mateix horari del taller.

Per participar envieu un mail a setmanart2018@gmail.com  amb propostes que no superin els 10 min i que es trobin en un estat avançat o finalitzat de creació. Cal que l’escriptura sigui prou clara per transmetre-la al company/a. Si us plau poseu ALQUILO MI NÚMERO + Nom del vostre número a l’assumpte del mail.

Dinamitzadora: Sabrina Catalán

 

Directori de mirades**

De dilluns 26 a divendres 30 novembre
Tot el dia
Sala polivalent

Crearem una llista doble, per una banda hi haurà persones que vulguin oferir la seva mirada externa i per altra banda persones que vulguin ser mirades dins d’un procés creatiu o en el desenvolupament d’una idea.

La llista estarà disponible durant la setmana del 26 al 30 de novembre i funcionarà com un servei de consulta gratuït 24h.

Si vols formar part d’aquesta llista envia un mail a setmanart2018@gmail.com especificant en l’assumpte DIRECTORI DE MIRADES. Explica’ns si vols mirar o ser mirat i deixa’ns les teves dades de contacte que vulguis que apareixin en la llista, abans del 15 de novembre.

Dinamitzadora: Sabrina Catalán

NOTÍCIES