NOTÍCIES

Projectes preseleccionats en la convocatòria Circusnext Platform 2023-2024

Projectes internacionals
2023

Els projectes preseleccionats en l’àmbit estatal (Espanya), en el marc de la convocatoria de Circusnext Platform pels anys 2023-2024, són: ‘www.WhataWonderfulWorld‘, de Som Noise, ‘Poética Salvaje’, de Josefina Colli, ‘Tension’, d’Elis Valente, i ‘Fragmentos’, de La Vispera.

El comité de selecció a Espanya ha estat format per Marc Olivé, del Mercat de les Flors,  Victor Bobadilla Parra, coordinador artístic de La Central del Circ,  Elena Zanzu, artista seleccionada per Circusnext 2019/21, Cristian Londoño Diaz, del Café de las Artes (Santander), i Eva Luna García–Mauriño Suárez, d’El Invernadero (Madrid).

Els i les artistes i companyies seleccionades participaran, juntament amb artistes preseleccionats/des per altres països, en els laboratoris de Circusnext Platform a diversos llocs d’Europa des de l’agost fins a novembre, i després participaran en la següent etapa de selecció, que tindrà lloc a París el mes de novembre.

Circusnext platform és un projecte liderat per l’associació francesa Jeunes Talents Cirque Europe (JTCE) gràcies al suport del programa Europa Creativa. Des de la seva creació el 2017, aquesta xarxa de més de 20 socis treballa en l’àmbit europeu per donar visibilitat a artistes emergents singulars, oferint residències i mostres. La Central n’és membre des del novembre de 2019.

NOTÍCIES