NOTÍCIES

Es reprenen els entrenaments amb Sergi Romaní durant el mes de novembre

Entrenament
2023

Amb l’objectiu de facilitar el manteniment del cos dels i les professionals del circ i crear al mateix temps un espai de trobada i d’intercanvi, des de l’APCC i La Central del Circ han organitzat enguany una nova proposta d’entrenaments col·lectius que s’han iniciat el mes de març amb Steffen Lundsgaard de Manuvision i van continuar a la primeravera amb Sergi Romaní de Movement Lab BCN. Ara els etnrenaments amb Sergi Romaní es reprenen durant el mes de novembre amb tres noves sessions.

Després, el dia 28 de novembre, Sergi Romaní oferirà una formació sobre Prevenció de lesions, en breu penjarem el programa complet de la sessió que tindrà lloc durant el matí.

Aquí podeu fer les vostres inscripcions per als entrenaments. Podeu inscriure-us a les dates que us interessin, no cal la inscripció a totes les sessions. En tots dos casos el nombre màxim de places serà de 20, i s’hauran de reservar amb anterioritat.

Es tracta d’una activitat impulsada per l’APCC amb la col·laboració de La Central del Circ, espai on es durant a terme els entrenaments. El seu públic principal seran les persones artistes, però també estaran oberts a d’altres perfils professionals com formadors i formadores, o professionals de la gestió i la tècnica, entre d’altres.

La proposta està adreçada a persones sòcies de l’APCC, usuàries de La Central del Circ i d’altre públic interessat. Tindrà un cost unitari de 3€ per sessió per a persones sòcies i usuàries de La Central amb quota anual i de 5€ per a la resta de persones. Serà necessària la reserva prèvia online per a cada sessió. Les persones interessades podran reservar el nombre de sessions que vulguin, i les places estan limitades a 20 persones per entrenament.

Després d’aquests dos primers cicles, es valorarà la rebuda de l’activitat per tal de dissenyar i preparar la seva continuació després de l’estiu.

Segon cicle d’entrenaments amb Sergi Romaní (Movement LAB BCN) – Dimecres del 8 al 22 de novembre

Com són els seus entrenaments

En les seves sessions hi haurà un apartat d’escalfament en què es treballarà la mobilitat, tant global com més analítica; sempre dependrà de les necessitats. Hi haurà també una estona dedicada a l’activació i un component més neural, i per últim s’integrarà a través de certs exercicis tot el treballat anteriorment sobre la mobilitat i l’activació.
Un cop finalitzat l’escalfament,  es duran a terme dos o tres blocs de força. Cada bloc constarà de tres exercicis explicats prèviament i en què es treballarà de forma autònoma amb la supervisió de Sergi Romani, que ajudarà a tothom a qui ho necessiti per intentar individualitzar al màxim l’entrenament.
Finalment hi haurà un apartat final d’uns 10 minuts, més metabòlic, on es treballarà un component més aeròbic.

Breu currículum
Sergi Romaní és fisioterapeuta, acondicionador físic i investigador a Functional Anatomy Group i treballa a Movement Lab BCN.
Té àmplia experiència com a entrenador, i ha dut a terme anteriorment xerrades i formacions especialitzades per a àmbits com el fútbol, el crossfit, el paracaigudisme, entre d’altres. El 2022 va dur a terme la formació  sobre valoració, prevenció de lesions i rendiment físic organitzada per l’APCC.

NOTÍCIES