NOTÍCIES

Nou Consell Artístic de La Central del Circ

La Central
2023

El 6 de setembre de 2023 es va configurar el nou Consell Artístic de La Central del Circ, encarregat de donar suport a l’actual coordinació artística de l’equipament, Víctor Bobadilla. Aquest òrgan està integrat per Chiara Marchese, artista de circ de la WoW Compagnie; Sandra Arisa, coordinadora del Centre d’Arts en Moviment de Roca Umbert; Adrià Montanya, artista de la companyia PSIRC; i Alejandro Dutra, artista de la companyia OLGA_ cirqAnalogique.

La selecció dels/les membres del consell s’ha dut a terme valorant el seu coneixement artístic i contextual sobre el món circense, en l’àmbit local com nacional i internacional. Es tracta de persones afins a la creació circense, amb un ferm compromís artístic, i que posseeixen una mirada contemporània sobre la professionalització i la dignificació de la feina de l’artista.

El Consell Artístic de La Central del Circ té la responsabilitat de marcar el rumb dels continguts artístics dels processos creatius que es desenvolupen al centre. Aquest òrgan, en col·laboració amb la coordinació artística de La Central del Circ, ofereix un espai de debat sobre les línies artístiques dels diversos programes que es duen a terme en aquest espai. També s’encarrega de fer la selecció dels projectes deTrànsits de la Creació, el programa de residències de La Central que dona suport a la recerca i la creació de circ.

Aquí podeu llegir el manifest del nou Consell Artístic.

NOTÍCIES