NOTÍCIES

Mostra “Masculinitats” a La Mercè

Mostres
2019

La Central Del Circ camina per aquest 2019 amb el tema de la Reevolució tot proposant de provar altres maneres d’unir-nos en accions que ens facin avançar.

En aquestes Festes de La Mercè a Barcelona presentarem una mostra de tres peces curtes de circ, Masculinitats, la qual aspira a produir una sacsejada sobre la representació de gènere cismasculí, una manera de ser masculina, que ens ateny a totes, imposada per les institucions, afermada en tots els contextos de la societat i posada a prova mitjançant un comportament que provoca una manera de ser i relacionar-se que no és natural.

El circ pot seguir o no aquests camins dictats. Obrim les portes a aproximacions que ens aportin altres maneres de ser, d’imaginar-se i de presentar-se a les i als altres. Contribuïm a crear els canvis als que moltes aspirem.

Després podrem compartir un diàleg amb els artistes sobre les seves visions i la seva feina.

La mostra, amb els artistes Alejandro Dutra, Antoine Linsale, Maiol Pruna i Francesco Germini (Maiol & Francesco) amb la moderació de Rodrigo Prieto Drouillas, tindrà lloc els dies 21 i 22 de setembre a les 18h al Racó Poètic del Castell de Montjuïc. 

NOTÍCIES