NOTÍCIES

La Central del Circ participa a Creació i Museus juntament amb el Museu del Disseny-DHub, amb ‘Ressons’, de Haa Collective

Mostres
2024
Ressons‘, de la companyia Haa Collective, és una experiència que s’inspira en la noció que els sons es propaguin, transformant l’entorn i generant una vivència sensorial única a cada moment. El nostre aparell circense també funciona com a instrument musical que ressona amb el moviment de l’artista. Aquestes sonoritats es complementen amb una combinació de sons prèviament gravats al museu, capturant la diversitat de persones i activitats que hi tenen lloc. En viu, volem fer ressonar les veus del públic, connectant-les amb l’entorn i la pròpia experiència. L´essència d´aquesta interacció converteix aquesta experiència en un paisatge sonor en constant evolució.

La instal·lació és una coproducció de La Central del Circ i el Museu del Disseny-DHub, on es podrà veure els dies 6 i 7 de juliol, de 18h a 20h, en el marc del programa de Creació i Museus, dins la programació del Festival Grec.

L’accés serà gratuït però caldrà fer una reserva prèvia, disponible al web de Creació i Museus. El públic tindrà llibertat de romandre o marxar en qualsevol moment, sense restriccions de temps de permanència.

Fitxa artística:

Concepció, direcció i interpretació: Ingrid Esperança
Disseny de l’aparell i direcció: Betty Cau
Disseny sonor: Joan Lavandeira
Fotografia: Magda Lanas

Creació i Museus

Les fàbriques de creació i els museus barcelonins protagonitzen un any més una experiència en comú. Un seguit d’espais museístics i patrimonials de la ciutat es converteixen en escenari per als/les residents dels centres de creació artística de la ciutat, que dialoguen mitjançant les seves propostes amb els fons artístics, històrics o etnogràfics que conserva cada espai.

NOTÍCIES