NOTÍCIES

Ja hem publicat el fanzine 2024!

La Central
2024

Des de La Central del Circ, en col·laboració amb l’artista i dissenyador Dani Buch, publiquem el fanzine número 13. Enguany, la publicació inclou textos i reflexions de diverses companyies i artistes de circ: Sílvia Capell, Arrel Guevara, Cata Aguayo i Johnny Torres. 

També hi ha una secció dedicada a lxs artistes que formen part del programa de residències Trànsits 2024 de La Central del Circ: Cata Aguayo, Pol Jubany, Cia. Guillem B, Arrel Guevara, Viso / Fabbrica C, Julia Behar Bonnet, Maragda Induráin i Maria Estela, If Circus, Clara Prieto Boix, Alexandre Duran Davins, Elis Valente, Cie. CMR, Sílvia Capell, Phonophobia, La 3 et demie, La cote folle, Borja Nou, Marc Bosch i Cirkus Kolektiv..

El disseny d’enguany amb les il·lustracions de cossos fragmentats, així com l’editorial del fanzine, a càrrec de Víctor Bobadilla, coordinador artístic de La Central del Circ, vol reflexionar sobre la fugacitat dels cossos. Per una banda, l’anada i tornada d’artistes, el moviment constant dels cossos en la pràctica del circ, la fragmentació; i per altra banda, com a reflexió sobre els cossos normatius i no-normatius que desafien els cànons establerts. Com crear espais de resistència i reivindicació artística? Com podem expandir les nostres percepcions sobre la diversitat? Quin paper hi pot jugar el circ?

Si voleu una còpia del fanzine, el trobareu en paper a la recepció de La Central.

NOTÍCIES