NOTÍCIES

PLACES ESGOTADES / Incripcions obertes per l’11a Trobada de mans a mans, els dies 6, 7 i 8 d’octubre

Trobades de disciplina
2023

Els dies 6, 7 i 8 d’octubre de 2023 tindrà lloc l’11a edició de la Trobada de mans a mans de La Central del Circ. Un espai perquè les persones amants d’aquesta disciplina tinguin l’oportunitat de compartir tres dies de pràctica i intercanvi.

Després de 10 edicions, la Trobada s’ha consolidat com una cita anual on un centenar d’acròbates es reuneixen per desenvolupar la tècnica dels portés, amb espais per la formació, la investigació i l’exhibició. L’actual equip organitzatiu pretén mantenir l’essència de participació i col·lectivitat, tan característica d’aquesta disciplina artística. Per això deixa oberta la possibilitat de proposar dinàmiques per dur a terme durant aquests dies, amb la ferma voluntat que la Trobada es faci entre totes i per totes.

A més, fa valdre les relacions humanes que es generen en aquests tipus d’esdeveniments, aportant espais d’esbarjo com són l’hora del dinar i el final de la sessió d’entrenament. El dinar dels tres dies està inclòs en la quota d’inscripció, oferint una dieta vegetariana equilibrada i amb productes de proximitat.

Informació sobre les inscripcions

El preu de la inscripció a la Trobada és de 50€ (IVA inclòs) i de 40€ per sòcies de l’APCC i usuàries amb quota anual de La Central del Circ. La inscripció és pels tres dies que dura l’esdeveniment, sense la possibilitat de fer dies solts.

El període d’inscripció romandrà obert fins que s’hagin anotat 120 persones, per tal de cobrir les 80 places de la Trobada i altres 40 en llista d’espera. Tot i que es prioritza l’ordre d’inscripció, l’equip organitzatiu es reserva el dret de fer una selecció en cas que no s’assoleixin diferents criteris, com són l’equitat entre àgils i portores, la paritat i la professionalitat, entre d’altres.

Un cop es confirmi la plaça a les participants, caldrà abonar el pagament per finalitzar el procés d’inscripció.

Formulari d’inscripció.

NOTÍCIES