NOTÍCIES

Fins al 10 de juny els accessos a La Central quedaran afectats pel Primavera Sound

La Central
2024

A causa del muntatge, celebració i desmuntatge del festival Primavera Sound, del 13 de maig al 10 de juny hi haurà modificacions als accessos de La Central del Circ.

Des de La Central del Circ s’informarà dels noms de les persones que accediran a l’equipament durant aquest període (artistes en residència; quotes anuals, mensuals i forfaits actius d’entrenament; personal d’oficina; terapeutes; i altres persones col·laboradores). En cas de voler venir a entrenar un sol dia o haver d’activar algun tipus de quota, millor contactar prèviament amb La Central del Circ.

Si us trobeu amb algun impediment a l’entrada, contacteu-nos també.

Per accedir-hi, es donaran braçalets de colors diferenciats per dies a les persones autoritzades. No caldrà dur-la posada però sí portar-la amb vosaltres.

Per qualsevol dubte, podeu contactar amb nosaltres: info@lacentraldelcirc.cat / 93 356 08 90

 


 

A continuació us expliquem com accedir-hi:

ACCÉS PEATONAL

Durant el muntatge i el desmuntatge, l’entrada i la sortida seran pel Vial de les Carpes.

Durant els dies específics del festival, del 29 de maig a l’1 de juny: s’hi podrà accedir també pel Vial de les Carpes, però només fins a les 15h. Si alguna persona vol accedir entre les 15h i les 17h ho haurà de fer per un accés especial al costat de les oficines de BSM (des de Port Fòrum) i havent avisat amb antelació. A partir de les 17h no s’hi podrà accedir. La sortida dels vianants serà pel col·lector (accés vehicles).

ACCÉS AMB BICICLETA

Durant el muntatge i el desmuntatge l’entrada i la sortida seran pel Vial de les Carpes.

Durant els dies específics del festival, del 29 de maig al 1 de juny: no disposarem del pàrquing habitual de bicis davant La Central. BSM habilitarà un aparcament de bicis davant de les seves oficines durant aquest període. Els accessos estaran senyalitzats per facilitar el recorregut. A partir de les 17h no s’hi podrà accedir.

ACCÉS AMB COTXE

Del 24 de maig fins al 5 de juny (ambdós inclosos): s’haurà de deixar el cotxe al pàrquing del Port Fòrum i accedir-hi des d’allà a peu. Per accedir, agafeu el tiquet habitual que us donarà la màquina. Després, serà necessari que demaneu a la recepció de La Central del Circ un tiquet d’abonament que haureu de passar per la màquina a la sortida per tal que no us cobrin. Si no presenteu aquest tiquet, haureu de pagar.

Durant els dies específics del festival, del 29 de maig al 1 de juny: L’accés estarà permès només fins les 15h. En cas de necessitar accedir entre 15 i 17h, aviseu prèviament.

*Les artistes i companyies que vinguin a fer càrregues i descàrregues puntuals podran accedir amb el seu vehicle pel col·lector fins al moll de càrrega de La Central.

NOTÍCIES