NOTÍCIES

Presentació maletes pedagògiques de circ – dijous 26 d’octubre de 10h a 12h a l’Ateneu Popular 9 Barris

Educació i circ
2023

Pla de Barris, l’Ateneu Popular 9 Barris i La Central del Circ us conviden a la presentació dels seus projectes, que vinculen el circ amb la psicomotricitat i les cures el dijous 26 d’octubre de 10h a 12h a l’Ateneu Popular 9 Barris.

Podeu confirmar la vostra assistència al correu següent: thomas@30defebrer.com

La Central del Circ – Maleta pedagògica ‘El circ i les cures’. Cicle superior de primària i secundària. 

El 2022, des de La Central del Circ, conjuntament amb el Centre de Recursos Pedagògics de Sant Martí, impulsen la creació de la maleta pedagògica ‘Les cures i el circ’, que s’orienta a alumnat de secundària i cicle superior de primària. Ideada per l’artista Alba Ramió i Güell, proposa un treball específic sobre les cures a través de la pràctica i els elements del circ en l’àmbit personal i relacional a l’aula. Està estructurada en quatre blocs complementaris que, tot i que es poden dur a terme per separat, estan pensats per ser treballats en el seu conjunt, aportant així la profunditat i la relació conceptual i experimental que la maleta vol oferir.

Més informació aquí.

Ateneu Popular 9 Barris – Maleta pedagògica de Circomotricitat. 2 a 7 anys. 

La circomotricitat és una activitat orientada a petita infància (2-7 anys) que combina maneres de fer de la psicomotricitat relacional amb elements i tècniques del circ, amb l’objectiu de facilitar el desenvolupament global dels infants des del joc i la descoberta. El projecte neix, el 2019, del treball en xarxa entre l’Ateneu Popular 9 Barris i centres educatius del seu territori proper, en el marc de la Caixa d’eines, programa de cultura i educació del Pla de Barris de l’Ajuntament de Barcelona i amb la complicitat del Centre de Recursos Pedagògics de Nou Barris. La maleta permet dotar de les eines i recursos necessaris a mestres i professorat d’educació física, entre altres, perquè puguin portar a terme un procés de circomotricitat amb seguretat i oferint noves experiències i reptes adequats al seu alumnat.

Més informació aquí.

NOTÍCIES