NOTÍCIES

El 2 de juliol, a les 12.30h, tindrà lloc una xerrada amb l’artista Johann Le Guillerm als Jardins del Teatre Grec

Reflexió
2024

El Festival Grec organitza una xerrada amb l’artista Johann Le Guillerm, de la companyia Cirque Ici, per a artistes i professionals del circ (persones associades a l’APCC i usuàries de La Central del Circ), amb l’acompanyament de l’artista i director Johnny Torres.

La trobada, que s’emmarca en el cicle de xerrades ‘Prenem alguna cosa?’, tindrà lloc als Jardins del Teatre Grec el pròxim 2 de juliol a les 12.30h, i hi ha un aforament limitat de 20 persones. S’oferirà aigua i begudes refrescants.

Cal tenir en compte que l’idioma serà el català, el castellà i el francès. La data límit per inscriure’s és el diumenge 30 de juny.

En el marc del festival, Johann Le Guillerm presenta a Barcelona l’espectacle ‘Le Pas Grand Chose’ al Mercat de les Flors.

Johann Le Guillerm és un artista francès format en la primera promoció del Centre National des Arts du Cirque (CNAC). L’any 1994 va crear Cirque Ici, la seva pròpia companyia, per crear Où ça?, el seu primer espectacle. Johann Le Guillerm és un dels artistes francesos més influents i ha rebut el Grand Prix National du Cirque (1996), el Prix des Arts du Cirque de la Société des Auteurs et Compositeurs Dramatiques (2005) i el Grand Prix de la mateix societat l’any 2017.

NOTÍCIES