NOTÍCIES

Convocatòria d’artistes emergents per l’Espai d’Acompanyament 2024

Formació i acompanyament
2024

L’Espai d’Acompanyament de La Central del Circ és un programa destinat a acompanyar a artistes emergents de circ contemporani en el seu desenvolupament professional. El programa es du a terme, per una banda, a través de l’acompanyament personalitzat i, per l’altra, de diverses accions de formació, inserció professional i facilitació d’espais de diàleg i xarxes col·laboratives.

En aquest marc, s’obre una convocatòria per seleccionar dos artistes o companyies emergents de circ a les quals s’oferirà acompanyament personalitzat entre els mesos de març a novembre de 2024.

L’objectiu principal d’aquest dispositiu és proporcionar les eines necessàries per fomentar l’autonomia de l’artista o companyia en el seu camí cap a la professionalització. Tot i que es treballa a partir d’un projecte de creació artística, preferentment que es trobi a l’inici del seu procés, en cap cas es tracta d’un acompanyament a la producció d’un espectacle.

L’escolta activa entre les persones implicades, acompanyants i artistes, i el compromís amb el treball són dos pilars fonamentals en aquest programa.

Trobareu les bases completes de la convocatòria i l’enllaç al formulari per enviar la candidatura aquí.

NOTÍCIES