NOTÍCIES

Convocatòria de residència i mostra final a La Mercè 2023

Convocatòries
Residències
2023

La Central del Circ col·labora de nou amb el Festival Mercè Arts de Carrer, durant la festa major de Barcelona, que tindrà lloc el 23 i 24 de setembre. Com en altres ocasions, té com a objectiu presentar una proposta de circ contemporani al Castell de Montjuïc.

Per aquest motiu, s’obre una convocatòria destinada a seleccionar projectes artístics que tindran l’oportunitat de desenvolupar un procés de residència de dos a quatre setmanes a La Central del Circ i, posteriorment, realitzar una mostra en format d’espectacle de carrer i/o en un espai públic, específicament en el marc del Festival MAC.

Es busca ressaltar el treball de companyies, particularment aquells projectes dissenyats per a aquests formats, que poden desenvolupar un llenguatge tècnic, de recerca i d’autoria.

Se seleccionaran dos projectes que poden ser presentats en aproximadament 20 minuts cada un, o bé, un únic projecte de 45-50 minuts.

Les dates d’actuació seran el 23 i 24 de setembre, amb muntatge previst el 22 de setembre. Els horaris de les actuacions encara no estan definits, però prioritàriament seran en horari de tarda.

Els/les interessats/des podeu enviar la vostra candidatura fins al 18 de juny.

Bases completes i formulari de participació

NOTÍCIES