NOTÍCIES

17 i 18 de novembre, EP (extended performance)

Mostres
2017

El circ més arriscat i innovador tornarà a estarà present en una nova edició d’EP que tindrà lloc els dies 17 i 18 de novembre a les 20h,, on els artistes mostraran els seus treballs en procés de creació i podran interactuar amb el públic assistent.

En aquesta setena edició d’EP  es presentaran treballs d’Amir and Hemda, Darragh McLoughlin i Léa Legrand.

La Chute per Léa Legrand (França) són tres personatges en un. Desequilibris físics, equilibri sobre una bola, posen en paral·lel la lucidesa i el perill. Caure per aixecar-se millor. Relliscar per desesperar. Arrossegar-se per recuperar-se. Diu l’artista: “Ella recorda les seves alegries, els seus dolors, aquestes caigudes que estan més o menys marcades. Ella està decidida a moure’s sempre cap a endavant. Sempre s’aixeca gairebé indemne quan es pensa que s’arriba al final d’ella”

ZOOG per Amir and Hemda (Israel) mostra moviment acrobàtic i partnering utilitzant la tècnica de mans-mans d’una manera atípica, on la dona roman al terra i l’home està en l’aire. Estan jugant o és una baralla? No sempre és clar. L’objectiu és presentar al públic la complicitat d’una relació, intercanviant a més els rols habituals de gènere a l’acrobàcia. Amir i Hemda treballen junts des de fa 4 anys, investigant el moviment acrobàtic. La seva combinació inusual els fa crear un llenguatge on la lluita i l’afecte es confonen.

The Whistle per Darragh McLoughlin (Irlanda), un malabarista, un xiulet i el public es presenten junts per crear multituts de moments. El concepte de Whistle (xiulet) és gairebé una genialitat en la seva simplicitat: l’intèrpret en escena té un xiulet. Quan el bufa, l’audiència tanca els seus ulls, quan el bufa un altre cop, els obren. Darragh McLoughlin és un explorador dels objectes que crea i actua en les seves pròpies peces amb l’objectiu de compondre la seva experiència única a l’escenari. L’artista té molta influència del teatre, cinema i la dramatúrgia contemporània.

Venda d’entrades a Entradium o una hora abans a La Central.

 

NOTÍCIES