Avís Legal

INFORMACIÓ CORPORATIVA

En compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, NOM LEGAL, d’ara endavant, LA CENTRAL DEL CIRC, l’informa que és titular dels llocs web: www.lacentraldelcirc.cat,  d’acord amb l’exigència de l’article 10 de l’esmentada Llei, i notifica les següents dades: amb NIF/CIF:G63748925. Registre Generalitat de Catalunya núm.: 30285, domicili social: Moll de la Vela, 2, Codi Postal: 08930. Localitat: Sant Adrià del Besòs. Província: Barcelona. L’adreça de correu electrònic de contacte amb l’empresa és: info@lacentraldelcirc.cat

USUARI I RÈGIM DE RESPONSABILITATS

La navegació per accés o ús de la pàgina web  i tots els subdominis i directoris inclosos sota aquesta, així com els serveis o continguts que a través d’ell es puguin obtenir i tots els portals de domini propi baix titularitat de LA CENTRAL DEL CIRC, atorga la Condició d’Usuari, per la qual s’accepten, en navegar per la pàgina LA CENTRAL DEL CIRC, totes les condicions d’ús que s’estableixen aquí sense perjudicar l’aplicació de la corresponent normativa d’obligat compliment legal segons el cas.

Per això, si les consideracions detallades en aquest avís legal no són de la seva conformitat, preguem no faci ús del portal, ja que qualsevol ús que faci del mateix o els serveis i continguts en ell inclosos implicarà l’acceptació dels termes legals recollits en aquest text.

La pàgina web de LA CENTRAL DEL CIRC proporciona gran diversitat d’informació, serveis i dades. L’usuari assumeix la seva responsabilitat en l’ús correcte dels llocs web. Aquesta responsabilitat s’estendrà a: La veracitat i licitud de les informacions aportades per l’usuari en els formularis emesos per LA CENTRAL DEL CIRC per a accedir a determinats continguts o serveis oferts per la web.

L’ús de la informació, serveis i dades ofertes per LA CENTRAL DEL CIRC no aniran contra les disposicions d’aquestes condicions, la Llei, la moral, els bons costums o l’ordre públic o que, en un altre cas, puguin suposar lesió dels drets de tercers o del funcionament dels llocs web. A aquest efecte, l’Usuari s’abstindrà d’utilitzar qualsevol dels continguts amb finalitats o efectes il·lícits, prohibits en aquest text, lesius dels drets i interessos de tercers, o que de qualsevol forma puguin danyar, inutilitzar, sobrecarregar, deteriorar o impedir la normal utilització dels continguts, altres Usuaris o de qualsevol usuari d’Internet (maquinari i programari).

Els usuaris respondran dels danys i perjudicis de tota naturalesa que l’empresa propietària de la web pugui sofrir, directament o indirectament, a conseqüència d’incompliment de qualsevol de les obligacions derivades de l’ús de la Web i d’aquesta política de privacitat.

En particular, ja títol merament indicatiu i no exhaustiu, l’Usuari es compromet a no transmetre, difondre o posar a la disposició de tercers informacions, dades, continguts, missatges, gràfics, dibuixos, arxius de so i/o imatge, fotografies de la web.