NOTÍCIES

Novetats en l’entrenament

Entrenament
2020

[Juny 2020]

Ja som a la tercera setmana de la reobertura de La Central del Circ, després del tancament de més de dos mesos per la situació provocada pel COVID-19. A poc a poc l’activitat torna a La Central, amb l’adaptació dels espais i les noves dinàmiques de relació i treball. L’evolució de la situació ens porta novetats que avui us expliquem i tractem de resoldre alguns dubtes que ens heu anant comunicant les últimes setmanes.

NOVES QUOTES ANUALS

Com sabeu, la Sala d’Entrenament compta amb importants restriccions d’aforament per motius sanitaris. Per aquesta raó, de moment només els/les usuaris/es amb quota anual poden accedir a l’espai d’entrenament. A partir d’avui, ja es poden fer noves quotes anuals.

Per això, si tenies un altre tipus de quota i ara voldries canviar-la a l’anual, pots fer-ho per email a administracio@lacentraldelcirc.cat, trucant al (+34) 93 356 08 90 o parlant directament amb la Míriam Alagarda al taulell de La Central.

Si mai has entrenat a La Central anteriorment, també és necessari que ens facis arribar aquesta fitxa degudament omplerta, per així poder avaluar el teu perfil com a artista professional.

 

DESCOMPTE EN EL PREU DE LES QUOTES

Les noves quotes d’entrenament un tindran un 20% de descompte respecte al preu anterior, una mesura que s’ha pres per tal d’ajudar el sector en aquests moments. Us recordem també que ja és possible fer el pagament de la quota fraccionat.

A més, hem procedit a l’ampliació de les quotes anuals que estaven vigents durant el període de tancament. Aquests mesos que no hi ha hagut activitat a La Central no es cobraran als/les usuaris /es d’aquestes quotes, i per tant,  s’allargarà la seva vigència 3 mesos més al 2021.

 

GRUPS D’ENTRENAMENT I UNITATS ARTÍSTIQUES

Amb les restriccions actuals, només els i les artistes que formin part d’una mateixa unitat artística poden entrenar juntes. Moltes us heu trobat aquestes setmanes amb problemes per entrenar amb persones que no formaven part de la vostra companyia però amb les que sovint entreneu la vostra disciplina.

Ara ja podreu entrenar juntes si us registreu com a “grup d’entrenament”. Per això, IMPORTANT: heu de ser un grup estable, artistes que treballeu junts per l’entrenament, i no podeu formar part de més d’un grup d’entrenament i una unitat artística.

Per poder accedir als espais d’entrenament amb el vostre grup d’entrenament o unitat artística, és fonamental que us registreu en aquesta base de dades. No us ocuparà més de 5 minuts i podreu fer reserves conjuntes a l’eina.

 

PROBLEMES AMB L’EINA DE RESERVES

Hem actualitzat el FAQs de l’eina de reserves amb les preguntes freqüents que han sorgint aquests dies entorn al seu ús, obligatori per poder entrenar a La Central. El podeu consultar en aquest enllaç i a continuació us deixem un petit resum per als problemes més habituals:
  • Degut a les restriccions per a controlar el COVID-19, ara mateix hi ha dos torns per entrenar: matí i tarda. És important que la reserva es correspongui EXACTAMENT amb aquests horaris (és a dir, 10h-13:30h o 16:30h-20h). L’eina no et deixarà fer la teva reserva si no coincideix amb aquests horaris i si tractes de seleccionar alguna hora entre les 13:30h i les 16:30h, la teva reserva donarà error.
  • Es poden reservar un màxim de dos torns per setmana. Si vols entrenar més torns, contacta’ns i digue’ns quin dia i espai t’interessen i el dia abans t’avisarem si està lliure.
  • Si has reservat un espai i no pots venir a entrenar, si us plau elimina la reserva des de la teva sessió, així un/a altre/a artista podrà reservar aquest espai si és necessari.
  • En el plànol es pot veure la distribució per espais i disciplines. Si passes el cursor per sobre podràs veure a quina disciplina està destinada aquella zona. Atenció! Hi ha zones que acullen més d’una disciplina.
  • Les zones de color granat són zones disponibles per reservar. Les zones pintades de color gris són zones que ja estan reservades o es bloquegen per incompatibilitats entre disciplines o bé distàncies de seguretat degut al COVID-19.
  • A mesura que canviïs el dia/hora al selector el plànol s’actualitzarà amb els espais disponibles i ocupats. Tot i així, et recomanem sempre guiar-te pel selector d’espais i no clicant sobre el plànol. El web conté errors en aquest sentit i potser pots confirmar la teva reserva tot i veure el teu espai en gris.
Ens estem trobant amb alguns problemes a l’eina, si no aconsegueixes reservar, contacta’ns a: produccio@lacentraldelcirc.cat Estem fent el possible per solucionar-ho, preguem disculpis les molèsties!

 

ALTRES NOVETATS PER A LES COMPANYIES EN RESIDÈNCIA

El canvi a fase 3, vigent des d’avui, ens permet recuperar l’aforament habitual per al treball de les companyies en sales de creació, les quals ja podeu treballar amb tots/es els/les membres de la vostra companyia així com convidar aquelles persones externes amb les que col·laboreu.

Us preguem que abans de venir, notifiqueu per email a administracio@lacentraldelcirc.cat el nom de la persona i dia i hora que vindrà i que els vostres col·laboradors s’identifiquin al taulell sempre que vinguin a La Central.

A més, ja estan permesos els assajos oberts amb aforament reduït i amb inscripció prèvia per als/les assistents com a públic. Si hi esteu interessats en obrir el vostre procés de creació, feu-nos saber a l’equip de La Central i ho posarem en marxa.

NOTÍCIES