NOTÍCIES

Celebrem les Jornades Circ en Comunitat(s)

Creació comunitaria
Educació i circ
2019

Les artistes que han coordinat alguns dels projectes de creació comunitària a La Central estan preparant unes jornades per compartir i reflexionar plegades sobre les relacions i el compromís del circ vers la societat i les comunitats en què s’inscriu.

DIVENDRES 29
CIRC I EDUCACIÓ
De 16h a 19h a La Central del Circ
Espai participat amb l’alumnat de secundària que han compartit processos de creació en els projectes de Creadors EN RESiDENCiA i Caixa d’Eines. El Sergio Gonzalez i l’Elena Zanzu dinamitzaran l’espai amb les joves i les persones interessades per compartir reflexions sobre els processos de creació col·lectiva dins el sistema educatiu.

DISSABTE 30
CIRC SOCIAL/COMUNITARI
De 10h a 12h a La Central del Circ
Espai de reflexió col·lectiva sobre els objectius, les pràctiques i les qüestions ètiques que implica el treball en i amb comunitats.
Amb la dinamització de Nus Cooperativa i la participació d’artistes, formadors/es i col·lectius que desenvolupen projectes d’implicació social i comunitària.

CIRC I TERRITORI
De 12.15h a 14.15h La Central del Circ
Espai de reflexió col·lectiva sobre les interaccions dels equipaments culturals, les entitats i els festivals amb el territori en què s’inscriuen per promoure el treball en xarxa i la participació del veïnat. Amb la dinamització de Nus Cooperativa i la participació d’entitats culturals i festivals interessats en la mirada comunitària i participativa.

DINAR COMUNITARI
A les 14.30h a La Central del Circ
Dinar vegà en col·laboració amb Cooperativa Diomcoop. Aportació de 2€.

CREACIÓ AL BESÓS
De 16h a 17.30h. Museu de Ciències Naturals de Barcelona (Parc del Fòrum. Plaza Leonardo da Vinci, 4-5)
Ruta amb Norberto Sinatra amb la col·laboració del projecte SOM Memoria SANT MARTI i el CESMP. El recorregut s’iniciarà al Museu de Ciències Naturals (Parc del Fòrum) i recorrerà diversos espais del Besòs-Maresme per conèixer la història i les lluites veïnals que s’han donat al llarg dels temps.

De 17.45h a 19h. Sala Carlos Díaz – INS Barri Besòs (C. Josep Pla, 40)
Buscant la Plaça Nando. Presentació de la creació col·lectiva i conversa amb les artistes participants sobre el procés viscut en relació amb el barri Besòs. Dinamitzat per Gregorio Torchia.
Plaça Nando ha sigut desenvolupat en el marc d’ #ARTIPARTBESÒS, programa municipal de creació artística comunitària als barris. Una iniciativa de l Barcelona Cultura dins el programa Barcelona Districte Cultural.

NOTÍCIES