NOTÍCIES

Assaig de l’espectacle The Pulse amb xerrada amb la companyia

La Central
2023

El Festival Grec ofereix la possibilitat a 30 persones d’assistir a un assaig de l’espectacle de circ que inaugura el festival enguany, “The Pulse”, de la companyia Gravity&Other Myths. L’assaig, amb llum de sala, tindrà lloc el dia 26 de juny de 16h30 a 18h al Mercat de les Flors i després hi haurà una xerrada amb membres de la companyia que tindrà una durada d’uns 30 minuts.

Enguany el Festival Grec atorga un paper rellevant al circ en la seva programació, i serà l’espectacle “The Pulse” l’encarregat de donar el tret de sortida a tots els espectacles i propostes. Hores d’ara les entrades per “The Pulse” estan esgotades. Podeu llegir més informació d’aquesta proposta de circ aquí.

Les persones interessades en assistir a l’assaig i a la xerrada posterior (ATENCIÓ, serà en ANGLÈS) heu d’omplir aquest formulari, i s’assignaran les places per ordre de petició. Tindran prioritat les persones usuàries amb quota anual de La Central del Circ i sòcies de l’APCC. Tingueu en compte que en tractar-se d’un assaig no podem assegurar que la companyia mostri tota la seva tècnica de circ.

NOTÍCIES