4es Jornades d’intercanvi de Dramatúrgia i Escriptura Escènica

La 4es Jornades d’Intercanvi de Dramatúrgia i escriptura escènica tindran lloc del 3 al 5 de desembre a La Central del Circ. Amb l’intercanvi com a base essencial, aquestes jornades tenen per objectiu l’exploració del circ com a llenguatge i la reflexió sobre les seves dramatúrgies, així com l’enriquiment mutu entre diferent àmbits de les arts escèniques. En aquestes Jornades es treballa amb diferents tècniques de debat i comunicació per a enriquir-nos de diferents opinions sobre la dramatúrgia i la direcció en les arts escèniques.

PROGRAMA

Dimecres 4 de desembre
16h-18h: Reflexió sobre teoria i pràctica
Obert per a artistes i creadores de circ
18h-20h: Cafè Circ
Vermut informal d’intercanvi

Dijous 5 de desembre
15h-15:45h: Recepció i trobada amb les assistents
15:45h-18:15h: Discussió performàtica dinamitzada per les investigadores i creadores Vivian Friedrich, Veronica Capozzoli, Candela Casas, Marta Gorchs, Alice Rende i Elena Zanzu.
Oberta per a creadores, dramaturgues i professionals de les arts escèniques
18:15-20h: Cafè Circ
Intercanvi informal

/// Per assistir a les jornades és necessari inscripció prèvia. Podeu accedir al formulari d’inscripció aquí ///


El 17 d’octubre de 2019 va tenir lloc la reunió de la comissió de selecció  per a la convocatòria formada per Vivian Friedrich, Marissa Paituví i Johnny Torres i dirigida a 5 creadors/es i/o pensadors/es amb coneixements en circ i amb l’afany d’investigar, conversar i discutir sobre la dramatúrgia en el circ contemporani. Després de llegir totes les 12 candidatures presentades, la comissió va acordar adjudicar aquesta beca a Veronica Capozzoli, Candela Casas, Marta Gorchs, Alice Rende i Elena Zanzu.

Podeu consultar la convocatòria completa en aquest enllaç.