NOTICIAS

Ja tenim aquí el fanzine 2023!

Reflexión
Residencias
2023

en col·laboració amb l’artista i dissenyador Dani Buch, publiquem el fanzine número 12. Enguany, la publicació inclou textos i reflexions de diverses companyies, artistes i treballadorxs de La Central: Cirque Désolé, Josefina Colli, Ileana Ortega, Esther Blázquez i Víctor Bobadilla. 

També hi ha una secció dedicada a lxs artistes que formen part del programa de residències Trànsits 2023 de La Central del Circ: Alejandro Dutra, Francisca Almendra, Josefina Colli, Room 100, Pablo Molina, Cie. Patuá, Circo Descalzo-Grand Vacarme, Juan Carlos Panduro, Keep Company, Felipe i Ginés, Aurora Caja, Alba Ramió i Güell, Josefina Rozic, Kolektivo Konika i Ino Kollektiv, Alexandre Duran, Cia. Bragacadavra, Andrea Speranza, Manel Rosés i Elena Zanzu.

El disseny d’enguany, així com l’editorial del fanzine, a càrrec de Víctor Bobadilla, coordinador artístic de La Central del Circ, vol reivindicar el dret a migrar i reflexiona sobre La Central com a espai de trobada de diferents cultures, llengues, experiències i històries. De fet, l’equipament es troba al bell mig del Fòrum de les cultures, amb totes les seves contradiccions, controvèrsies, recances i silencis.

Quina relació té el circ amb la diversitat cultural? Amb el nomadisme? Per què migrar no ha de ser només una possibilitat, sinó un dret? Com el circ contemporani acull aquesta diversitat?

Si voleu una còpia del fanzine, el trobareu en paper a la recepció de La Central.

NOTICIAS