Mostres d’artistes residents

La sigla EP, que significa en anglès «reproducció estesa», s’utilitza per a nombrar un format de gravació musical massa llarg per ser considerat un “senzill” i massa curt per ser un àlbum. Un EP sol tenir una durada de 20-25 minuts. I nosaltres ens hem basat en aquest concepte per crear la nova Mostra de companyies en creació a La Central del Circ. 

Però hem versionat el nom, i en diem: EP (Extended Performance) 

La Central oferirà diferents sales de creació a diverses companyies perquè puguin desenvolupar i investigar en les seves creacions i presentar en públic en unes condicions òptimes.

Un moment únic per veure de primera mà i profunditzar en el treball, coccions que s’alimenten a La Central del Circ i que estan als inicis de les seves  creacions, o que seran presentades en breu, o adaptacions noves….. Idees fresques per viure d’aprop!

25 i 26 de novembre de 2022

Divendres 25 i dissabte 26 de novembre, a les 20h, tindrà lloc un nou EP (Extended Performance), la mostra de treballs en creació de La Central del Circ.

Aquesta edició de l’EP consistirà en tres actuacions d’uns 20 minuts a càrrec de les companyies Palimsesta (Sergio González i Andrea Rodríguez de Liébana), Cia. Papaya (Lorena Madurga) i Cie. LPM Los Putos Makinas (Gonzalo Fernández Rodríguez i Andrés Torres Diaz).

A més, durant l’esdeveniment, s’inaugurarà la instal·lació ‘Paper mullat’,  que donarà el tret de sortida a la celebració de la segona dècada, la qual s’allargarà fins al març de 2023 i inclourà diverses activitats.

A diferència d’altres anys, en aquesta ocasió no es farà l’Aperitiu Creatiu.

Us hi esperem!
——
ENTRADA: 8€
6€ entrada reduïda (socis/es de l’APCC i usuaris/es de La Central del Circ amb quota vigent)
 
Venda anticipada a Entradium, en aquest enllaç, o una hora abans a La Central.
Aforament limitat

Podeu consultar tota la informació aquí.