Mostres d’artistes residents

La sigla EP, que significa en anglès «reproducció estesa», s’utilitza per a nombrar un format de gravació musical massa llarg per ser considerat un “senzill” i massa curt per ser un àlbum. Un EP sol tenir una durada de 20-25 minuts. I nosaltres ens hem basat en aquest concepte per crear la nova Mostra de companyies en creació a La Central del Circ. 

Però hem versionat el nom, i en diem: EP (Extended Performance) 

La Central oferirà diferents sales de creació a diverses companyies perquè puguin desenvolupar i investigar en les seves creacions i presentar en públic en unes condicions òptimes.

Un moment únic per veure de primera mà i profunditzar en el treball, coccions que s’alimenten a La Central del Circ i que estan als inicis de les seves  creacions, o que seran presentades en breu, o adaptacions noves….. Idees fresques per viure d’aprop!

20 i 21 de març 2020
Els propers 20 i 21 de març tindrà lloc una nova edició a La Central del Circ de l’EP (Extended Performance). L’Extended Performance és una porta oberta per conèixer els darrers treballs de circ contemporani, una oportunitat perquè el públic i els professionals puguin gaudir i seguir de ben a prop peces que encara estan en procés de creació.
 
En aquesta ocasió, proposem una edició amb el focus en la circusnext Platform. Aquesta plataforma, cofinançada pel programa Creative Europe de la Unió Europea, reuneix una trentena de socis de disset països, per identificar i donar suport a artistes implicats en la creació de peces de circ amb perspectives d’autoria i singularitat.
 
En col·laboració amb circusnext volem celebrar la recent incorporació del Mercat de les Flors i de La Central del Circ com a sòcies de la plataforma apropant-vos una visió del que s’està escrivint darrere de les escenes. Hi trobareu tres obres en curs d’autores i autors d’Eslovènia, Grècia i Suècia: Hugo Bergman amb “Between me and a hard Place”, Mismo Nismo amb “NOise Cirkus” i Myrto Petrochilou amb “[9]”. Un moment únic per acostar-se als processos creatius del circ contemporani d’aquí i d’allà.
 
Us hi esperem!
——
ENTRADA: 8€
6€ entrada reduïda (socis/es de l’APCC i usuaris/es de La Central del Circ amb quota vigent)
 
Venda anticipada a Entradium o una hora abans a La Central: https://entradium.com/events/ep-extended-performance-barcelona-la-central-del-circ
Aforament limitat
Servei de bar abans i després de la mostra a càrrec de Nilak.