Oberta la convocatòria per a responsables d’equipaments públics

Ja està oberta la convocatòria d’ESFERA CIRC 2020-2021. La convocatòria s’adreça a 6 responsables de cultura i arts escèniques dels equipaments públics de Catalunya qui, juntament amb 2 periodistes i 2 persones encarregades de polítiques públiques, que com a grup participaran en una sèrie de trobades formatives a l’entorn d’esdeveniments artístics vinculats al circ. En concret, aquestes activitats seran:

  • Activitat 1# FesticAM/ Dates: Octubre 2020. Lloc: Amposta.
  • Activitat 2# Fira Trapezi/ Dates: Maig 2021. Lloc: Reus.
  • Activitat 3# Fira la Bisbal / Dates: Juliol 2021. Lloc: La Bisbal.
  • Activitat 4# Esdeveniment Internacional / Dates: a definir. Lloc: a definir.

Aquesta convocatòria romandrà oberta fins al 26 de juliol del 2020 i la selecció dels/les participants es comunicarà abans del 31 de juliol del 2020. Trobareu tota la informació en els documents vinculats a aquesta notícia.