Oberta la convocatòria per a artistes coordinadors/es

La Central del Circ obre una convocatòria per incorporar 1 ó 2 artistes per la dinamització i coordinació de continguts de les accions formatives d’ESFERA CIRC.  Durant el Cicle 2020/21 s’acompanyarà un grup de 10 professionals format per: 6 persones amb responsabilitats culturals o de gestió escènica de cultura o de la gestió escènica d’algun equipament públic de Catalunya, 2 periodistes i 2 persones encarregades de polítiques públiques, que participaran en una sèrie de trobades formatives al voltant d’esdeveniments artístics vinculats al circ. Aquest convocatòria està dirigida a incorporar 1ó 2 artistes coordinadors/es que s’encarregaran dels continguts i la dinamització de les activitats en el marc de les 4 Accions formatives, en col·laboració i sota la supervisió de La Central del Circ.

Aquesta convocatòria romandrà oberta fins al 26 de juliol del 2020. Trobareu tota la informació en els documents vinculats a aquesta notícia.