NOTICIAS

Inscripcions obertes per la segona trobada oberta de l’Espai d’Acompanyament

Formación y acompañamiento
2023

El proper 30 de maig, de 12h a 17-30h, tindrà lloc la segona Trobada Oberta de l’Espai d’Acompanyament ‘Com planifico el meu projecte’, dirigida a artistes i creadors/res emergents o que estiguin treballant en les seves primeres creacions.

Les Trobades Obertes son mòduls de formació d’un dia en els quals saborda un tema o concepte des de diferents punts de vista.

Aquest cop, us proposem una jornada centrada en la planificació d’un projecte de creació. Com calendaritzar-ne les diferents etapes? Amb quines eines? I en quin ordre? Què s’ha de prioritzar? I com fer front als imprevistos?

La jornada s’organitzarà en dues parts:

  1. TALLER amb Marcela Imazio i Marine Budin, de la productora Elclimamola (12h – 14h)

Un recorregut per les diferents fases, tasques i aspectes a tenir en compte a l’hora de dur a terme la producció d’un projecte de creació.

Elclimamola és una productora especialitzada en creació escènica contemporània creada per Marine Budin i Marcela Imazio. Acompanyen la creació escènica, treballant amb artistes i entitats culturals a nivell d’assessorament, d’acompanyament i de producció  així com en projectes propis. 

  1. TALLER amb Fabrizio Giannini de la Companyia de circ “eia” (15.30h-17.30h)

Com articular la feina de producció essent l’artista portador/a de projecte? Quines són les dificultats que ens trobem quan hem d’assumir aquesta doble funció? Però quins són també els avantatges de treballar aquestes dues facetes simultàniament?

La Companyia de circ “eia” ha estrenat cinc espectacles des de la seva creació l’any 2009. Després dels seu primer espectacle, ‘Capas’, la companyia s’ha dividit en dues cèl·lules artístiques que treballen de forma autònoma les seves creacions tot funcionant com un col·lectiu a nivell d’organització i de valors. Des dels inicis de la companyia, les tasques de producció i distribució han estat assumides pels propis membres de la companyia amb el suport d’altres professionals. 

Per participar en a la Trobada Oberta, cal inscriure’s a través del següent formulari. Les inscripcions seran per ordre d’arribada i el nombre de places està limitat a 20 persones! Les dues parts són complementàries i la inscripció implica l’assistència a totes dues activitats (matí i tarda). 

INSCRIPCIONS AQUÍ (Data límit per a inscriure’s: 20 de maig).

Per a més informació, podeu contactar amb l’Espai d’Acompanyament a espai@lacentraldelcirc.cat 

L’Espai d’Acompanyament de La Central del Circ és un espai/lloc/temps dedicat als i les artistes emergents perquè puguin desenvolupar-se cap al seu futur a través de diferents opcions d’acompanyament. És fonamental tenir en compte que al centre de l’activitat de l’Espai d’acompanyament hi és l’ARTISTA i el seu creixement personal i professional. El dispositiu té en compte les diverses facetes dels i les artistes de circ: l’artista, la gestió i la persona. 

NOTICIAS