NOTICIAS

Dilluns i dimarts, 3 i 4 de juny, tindran lloc les mostres finals del programa educatiu Caixa d’Eines

Educación y circo
2024

 

Durant dos dies La Central del Circ obre les portes a la comunitat educativa del barri. Aquest espai permet compartir els processos de creació de l’alumnat de les escoles Eduard Marquina,  Concepción Arenal, Escola Prim i l’Institut Barri Besòs. Amb aquest intercanvi d’experiències creatives i pedagògiques volem obrir un espai de participació col·lectiva vinculat als processos d’aprenentatge del programa de caixa d’Eines de Pla de Barris de La Central del Circ realitzats durant el curs 2023 2024.

Es facilita un espai d’intercanvi amb la intenció de participar en dinàmiques de creació, compartir experiències personals i col·lectives vinculades al procés artístics.

Durant aquest curs ens hem endinsat en el món del Circ en caiguda lliure, amb risc i confiança.

Dilluns 3 de juny 12:30h (Posada en escena)

Mostra, a càrrec dels i les alumnes de 6è de l’Escola Prim, acompanyats/des per els/les artistes Nerea López i Javi Barroso. I les alumnes de 4r d’ESO de I’Institut Barri Besòs, acompanyats/des per els/les artistes Victoria Sickness i Gregorio Torchia, en el marc del Projecte Caixa d’Eines. (Sala de posada en escena).

Dimarts 4 de juny, a les 12:30h (Posada en escena)

Mostra, a càrrec dels i les alumnes de 5è de les escoles Eduard Marquina i Concepción Arenal, acompanyats/des per els/les artistes, Mar i Cel Borràs, Jordi Solanell, Maria Antònia Roig i Xavier Sisquella, en el marc del Projecte Caixa d’Eines. (Sala de posada en escena).

 

NOTICIAS