NOTICIAS

Comencem el podcast ‘Circ latent’, de La Central del Circ

Reflexión
2023

Comencem el podcast ‘Circ latent’, de La Central del Circ, un seguit de programes monogràfics de reflexió i anàlisi al voltant del circ contemporani a Catalunya. A través de la mirada i l’experiència de diverses creadores, aprofundirem en les dimensions de la creació artística i la innovació, observant com el circ s’adapta i respon a la nostra realitat canviant. Més enllà de discutir les tendències i creacions recents, també explorarem els desafiaments i les oportunitats inherents en aquest àmbit dinàmic.

Els podcasts es gravaran periòdicament i els conduirà Esther Blázquez, cap de l’àrea de mediació de La Central del Circ, acompanyada per Víctor Bobadilla, coordinador artístic de La Central del Circ. Es podran escoltar a través de les plataformes Spotify i Apple Podcasts.

Els programes es dirigeixen a professionals del circ i amants de les arts escèniques, així com a persones amb interès per la cultura i l’experimentació artística. Busquem construir una comunitat d’oients que comparteixi un interès per aprendre, discutir i apreciar el circ contemporani i el seu impacte en l’escena catalana.

Primer podcast: ‘Circ i gènere’, amb Àfrica Llorens

Ja podeu escoltar el nostre primer podcast, en el qual conversem amb l’artista Àfrica Llorens i ens  submergim en la seva trajectòria i idees. Explorem el seu projecte ‘Foradada’, una obra que desafia les normes de gènere i s’inspira en una llegenda de la Muntanya de Montserrat. També parlem sobre el procés de desenvolupament d’una creació de circ, la seva complexitat i la seva importància en el sector.

NOTICIAS