9a Trobada de Mans a Mans

Inscripcions obertes

Del 9 al 12 d’octubre tindrà lloc la 9a Trobada de Mans a Mans de La Central del Circ. Després de la cancel·lació de la trobada l’any passat a causa de les restriccions sanitàries degudes a la COVID19, aquest any torna aquest espai perquè els i les artistes de la disciplina de mans a mans puguin compartir experiències i diferents metodologies de treball. La Trobada de Mans-Mans ofereix als i les artistes d’aquesta disciplina l’oportunitat de viure uns dies intensius on desenvolupar, pensar i practicar en col·lectiu el seu treball.

El preu de les inscripcions a la Trobada serà de 45€ (IVA inclòs) i de 36€ per sòcies de l’APCC. El període d’inscripció romandrà obert fins el 24 de setembre. Les inscripcions seran confirmades a partir del 28 de setembre i aleshores es demanaran els corresponents pagaments. Es donarà per confirmada la inscripció un cop s’hagi fet el pagament. L’organització posarà per davant l’ordre d’inscripció a l’hora de determinar el nombre total de participants. Tanmateix, es reserva el dret de fer una selecció dels participants, en cas que el total de persones inscrites per ordre d’inscripció no permeti assolir els objectius de professionalitat, experiència en la disciplina mans a mans i equitat entre persones portores o àgils.

Per poder portar a terme la Trobada de Mans a Mans hem d’afrontar un cost sanitari, ja que serà necessari realitzar test d’antígens als i les assistents, per adequar-nos a la normativa sanitària vigent i fer de la trobada un espai segur per a tothom. Els tests es podran fer a la mateixa Central i des de l’organització assimilem el 50% d’aquest cost però necessitem pujar en 5€ el preu habitual de la trobada. Apel·lem a la corresponsabilitat de tots i totes les participants, per portar endavant aquesta nova trobada, que després de la seva suspensió l’any passat, ens fa molta il·lusió tornar a celebrar!

Pots inscriure’t a la 9a Trobada de Mans a Mans aquí.