La Central del Circ I Grec Festival de Barcelona presenten al Grec 2019 Festival de Barcelona la Transformation Battle, on es trobaran el món del circ i el de les danses urbanes. Un esdeveniment que es desenvoluparà en dues fases. Artistes procedents de diverses disciplines faran ús de les seves eines en un format de competició, on la finalitat o punt comú és l’acció en escena.

ES BUSQUEM PARTICIPANTS DE TOTES LES ARTS ESCÈNIQUES
Aquests/es participants procedents de diverses disciplines escèniques faran ús de les seves eines en format de competició, on la finalitat o punt comú és l’acció en escena.

QUI POT PARTICIPAR-HI?
Qualsevol persona que consideri que estigui immersa en alguna art escènica. Cal tenir NIE o DNI (en cas de no tenir cap d’aquests documents cal demostrar capacitat de facturar). La inscripció és individual. Per motius tècnics no es podran acollir disciplines de circ aèries o que requereixin d’ancoratges.

FUNCIONAMENT DE LA TRANSFORMATION BATTLE
Es desenvoluparà en dues fases. La primera tindrà lloc a La Central del Circ el dia 9 de juliol a les 17h on es faran els filtres i primeres eliminatòries. Els 8 classificats passaran a la segona fase que es disputarà dins el marc del Grec 2019 Festival de Barcelona el dia 10 de juliol a les 18:30h, a la Pl. Margarida Xirgu de Barcelona. El funcionament de la fase final serà: quarts de final batalles 1vs1, semifinals 2vs2, la final serà una batalla de 3vs3. Aquests grups es conformaran entre alguns dels 8 que han passat a la fase final.

PREMIS
Es premiarà als 2 grups guanyadors amb residències de creació a La Central del Circ valorades en 600€ pel 1r premi i 500€ pel segon premi.

Podeu consultar les bases amb tota la informació en aquest enllaç: https://bit.ly/2MjLgh5

///
Per a qualsevol dubte, si us plau, escriviu un mail a transformationbattle@gmail.com i us atendrem amb molt de gust.

También están disponibles las bases en castellano en este enlace: https://bit.ly/30EocfZ