Us informem que del 4 a l’11 de setembre (ambdós inclosos), la Sala d’Entrenament de La Central romandrà tancada durant tot el dia, a causa d’un lloguer d’espai.

Qui vulgui entrenar aquells dies, caldrà comunicar disciplina/dia/hores a info@lacentraldelcirc.cat per tal de poder disposar de l’espai suficient a l’Escola Rogelio Rivel. Aquest avís s’haurà de fer abans del 23 d’agost. Gràcies per la vostra col·laboració i disculpeu les molèsties.

Entenent que només s’accepten aquest tipus d’esdeveniments pels beneficis que poden aportar a la comunitat artística de La Central, es constituirà una comissió per tal que valori on invertir els beneficis econòmics que se’n derivin. Aviat us informaren del procés a seguir per formar part d’aquesta comissió.

——

Entrenament dels usuaris/es de La Central a l’Escola Rogelio Rivel del 4 a l’11 d’agost

Transport materials:
La Central proporcionarà un transport per als materials necessaris per a l’entrenament a la Rogelio. Es realitzarà:

  • Dimarts 3 setembre:  La Central del Circ >Rogelio
  • Dijous 12 setembre: Rogelio>La Central del Circ

Cal avisar abans del 23 d’agost i deixar el material etiquetat al Moll de Càrrega el dimarts 3 setembre abans de les 17h.

El retorn del material es farà el dia 12 de setembre, i es preveu tenir el material a La Central a partir de les 11h.

Accés a La Central:
La Sala d’Entrenament de La Central romandrà tancada però les Sales de Creació funcionaran amb normalitat. A més, qui vulgui recollir material dels armaris i magatzem podrà fer-ho sense cap problema.

Entrenament a l’escola Rogelio Rivel:
L’horari de la Sala d’Entrenament de la Rogelio és de 10h a 20h, però amb personal tècnic disponible només de 10h a 17h.

A més, l’espai posarà a disposició una nevera i microones per escalfar menjar. Si us plau, recordeu que a la Sala d’Entrenament de la Rogelio està totalment prohibit accedir amb menjar o vidre i que ningú no hi pot entrenar sol, com a mínim hi ha d’haver dues persones.

Podeu consultar la distribució dels espais de la Rogelio per disciplines en aquest enllaç.