L’Art del Pallasso

Taller d’Artista amb Fanny Giraud

Els Tallers d’Artista de La Central del Circ tenen com a objectiu general possibilitar experiències compartides on s’experimentin altres dinàmiques i formats del coneixement artístic. Des de La Central del Circ obrim per a cada Taller d’Artista una convocatòria per seleccionar lxs professionals que participaran en aquests tallers gratuïts i col·lectius.

Aquest mes de juliol de 2021 obrim convocatòria per a un nou Taller d’Artista. En aquesta ocasió, Fanny Giraud proposa acompanyar l’artista cap a la seva fantasia còmica a través d’un mètode que entrellaça l’instint del pallasso i la interpretació específica de l’actor/actriu, amb la finalitat de crear des de la comicitat de cadascú/una. Una pedagogia que busca evitar qualsevol definició donant més importància a la recerca d’allò desconegut. Aquest taller tindrà lloc a La Central del Circ del dimarts 19 al dissabte 23 d’octubre de 2021 de 10h a 17h. La data límit d’admissió de candidatures és 5 de setembre de 2021, 23:59h

La filosofia és senzilla: com més em diverteixo, més es diverteixen els/les altres. Si desbloquegem els nostres impulsos, observem que les respostes vénen soles i són contínues. Es treballarà des de la intuïció, l’escolta de la pròpia ingenuïtat, buscant sobrepassar la nostra lògica personal i connectar amb un estat de simplicitat, evidència i honestedat, per a jugar amb l’equilibri i el desequilibri de la nostra realitat.

Apassionada de les arts escèniques, Fanny Giraud les elabora des de fa 15 anys al voltant de tres eixos: l’actuació, la formació i l’acompanyament a la creació, especialitzant-se i centrant la seva atenció en el joc clownesco.

Podeu consultar les bases completes i accedir al formulari d’inscripció de candidatures aquí.