For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

La Setmana de Ruptura i Transformació és una proposta que es va iniciar fa tres anys, amb l’organització durant una setmana d’activitats proposades per artistes de La Central tan variades com un curs de moviment, un laboratori de creació, l’espai de cafè-circ i la Transformation Battle entre d’altres. El 2020 repetim, del 3 al 7 de febrer, i us convidem a participar, amb idees i activitats que reinventen l’ús de l’equipament!

Formar part de la comissió organitzadora significa portar la direcció artística, participar de la producció de les activitats, implicar-se en temes de comunicació i gestionar el pressupost; i comptar, sempre que sigui necessari, amb el suport del personal de La Central.

 

Primera trobada de la comissió : dimecres 27 de novembre 2019 a les 17h

Aquesta primera trobada servirà per recopilar idees i repartir les tasques entre les persones interessades. A partir d’aquestes idees es començarà a dissenyar el programa concret de la setmana, sempre dins de les possibilitats i límits de l’equipament (com per exemple les limitacions d’horaris, les obligacions laborals, etc..).

 

/// Consulta aquí tota la informació de la convocatòria ///